עוגות ליים עם ציפוי גבינת שמנת תות
המתכון ליים קאפקייקס עם ציפוי גבינת שמנת תות מוכן בערך 2 שעות ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך מיץ ליים, קליפת ליים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, עוגות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו קאפקייקס היוגורט של אנה עם ציפוי גבינת שמנת תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח קיצור עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית 30 שניות. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, כ 1/3 כוס בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת וקערת גירוד מדי פעם. מקציפים 2 דקות יותר.
מוסיפים חלבונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בקליפת ליים ווניל. במהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף תערובת קמח, על 1/3 בכל פעם, עם חלב, על 1/2 בכל פעם, להכות רק עד מעורבב. מערבבים במיץ ליים. מחלקים הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין, למלא כל כ 2/3 מלא.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב בהיר וקיסם שיניים מוכנס במרכז הקאפקייק יוצא נקי. מגניב 5 דקות.
הסר קאפקייקס ממחבתות למדפים קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וחמאה עד חלקה ורכה. הכה בתותים עד מעורבב היטב. במהירות נמוכה, לנצח אבקת סוכר עד חלקה להפיץ.
כפור מקורר cupcakes. להכניס למקרר 1 שעה. לפני ההגשה, מקשטים כל עוגה עם תות. לאחסן במקרר.