קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות מו-פרה

עוגות מו-פרה
המתכון מו-קאפקייקס פרה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 1 שעה. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם ציפוי וניל, ציפוי שוקולד, קישוטים: שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 11%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אין טאקו פרה, פרה תות, ו פרה סגולה.

הוראות

1
הכינו בלילת עוגה לפי הוראות החבילה. ממלאים 24 כוסות מאפינס מרופדות בנייר שני שליש מלאות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2
אופים בחום של 350 כ 21-26 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
3
גוון 1/4 כוס ציפוי וניל ורוד; מניחים בצד. עם ציפוי לבן שנותר, צור פס לבן בצורת פנים במרכז כל קאפקייק. ממלאים את המנות הלא קפואות בציפוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
4
צרף שוקולד צ 'יפס לעיניים, צ' יפס מיניאטורי לאף וחצאי מרשמלו לאוזניים. עם ציפוי ורוד שמור, צור פיות ומלא אוזניים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קאפקייקס עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "