עוגות מקרון של המאיה
זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו חלבונים, מלח, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון של 25%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קאפקייקס שוקולד של המאיה עם קקאו-קרם חמאה קינמון, קאפקייקס מקרון שוקולד, ו עוף המאיה.
הוראות
חממו את התנור ל -325 מעלות פרנהייט. קו 2 תבניות קאפקייקס עם 24 ספינות קאפקייקס.
מנפים בקערה גדולה את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. הניחו את הקערה בצד. בקערה של מערבל מעמד, עם חיבור משוט, קרם את הסוכר והביצים עד לצבע צהוב בהיר, כ -3 דקות.
מוסיפים את השמן ומערבבים עד להטמעה.
מוסיפים את החומרים המנופים ומערבבים עד להטמעה. לאחר מכן, מוסיפים את היוגורט ומערבבים עד להטמעה. מגרדים את דפנות הקערה, מוסיפים את הקפה, הקינמון, תמצית הווניל ואבקת אנצ 'ו צ' ילה.
ממלאים 24 ספינות קאפקייקס שלושה רבעים מלאים בבלילה.
אופים עד שקיסם מוכנס יוצא נקי, למשך 20 דקות.
תן את עוגות מגניב 15 דקות, ואז למשוך אותם מהמחבת ומניחים על מדף קירור או מחבת גיליון שטוח.
להרכבה: גורפים 1/4 כוס קרם חמאה איטלקי וניל על אמצע הקאפקייק.
מגלגלים את הקאפקייק, הפוך, בקערת קוקוס קלוי עד שהחלק העליון מעוגל ומצופה בקוקוס.
בקערה של מערבל עומד גדול, לשלב את החלבונים ביצה ושמנת טרטר. מקציפים עם הצמדת מטרפה במהירות בינונית עד להקצפה.
מוסיפים 1 1/2 כוסות סוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
בסיר על אש בינונית-גבוהה מערבבים את 1/2 כוס הסוכר הנותרת ל -1 / 2 כוס מים.
מניחים מדחום ממתקים בתבנית. כשהסירופ הפשוט מגיע לשלב הכדור הרך (235 עד 245 מעלות פרנהייט), יוצקים מיד לתערובת החלבון בזמן שהמיקסר במהירות נמוכה. לאחר הוספת הסירופ הופכים את המיקסר למהירות גבוהה למשך 15 דקות או עד שתחתית קערת הערבוב מתקררת.
מוסיפים את החמאה ואת השוט עד חלקה ומשיי.
מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים עד להטמעה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מורחים את הקוקוס בצורה אחידה על דף עוגיות ויוצרים שכבה אחת.
אופים עד להזהבה אך לא חרוכים, 12 דקות (תוך ערבוב באמצע הדרך).
בואו להתקרר במשך 15 דקות.
שים את הקוקוס הקלוי בקערה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב קאפקייקס עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.