עוגות פודינג לימון פטל
עוגות פודינג לימון פטל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 215 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.23 דולר למנה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, קרם אבנית, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 23%. נסו עוגות פודינג לימון פטל, עוגות תינוק לימון טריפל עם קרם פודינג לימון, ו עוגות תה הפוכות לימון פטל (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר 6 רמקינס (גודל 2/3 כוס) בגודל 9 על 13 אינץ'. תבנית אפייה.
בקערה בינונית מקציפים יחד חלמונים וסוכר מגורען עד לקבלת סמיכות ושמנת.
מקציפים קמח, חמאה, גרידת לימון ומיץ, וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה עמוקה עם מיקסר במהירות גבוהה מקציפים חלבונים ושמנת אבנית עד שהלבנים מחזיקים פסגות נוקשות ולחות כשמרימים את המקצף. מערבבים רבע לבנים לתערובת החלמונים עד לקבלת תערובת אחידה, ואז מקפלים בעדינות את החלבונים שנותרו. מקפלים בעדינות חצי פטל.
יוצקים מספיק מי ברז חמים לתבנית אפייה כדי להגיע 1 אינץ'. למעלה צדדים של רמקינס.
אופים עד שכבות העוגה נקבעים צמרות זהובים, 30 עד 35 דקות.
הסר רמקינס מהמים; תן להתקרר לפחות 30 דקות.
מגישים עם עוד פירות יער מעל ואבק אבקת סוכר.
הפוך קדימה: צינה אטומה עד 1 יום; שכבת פודינג תהפוך ברורה יותר.