עוגיות פרלין מק אגוזים Crunch עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 735 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם שוקולד, אגוזי מקדמיה, אגוזי מקדמיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קראנץ אגוז פרלין, עוגת גבינה עם פירורים, ו גלידת קראנץ פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו cupcake רגיל או מחבת מאפין עם 24 ספינות קאפקייקס סטנדרטיות.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מנפים את הסוכר, הקמח, סודה לשתייה ומלח לקערה של מערבל דוכן חשמלי עם מצורף מקצף. בקערה נפרדת, לשלב את השמן, חמאה רכה, שמנת חמוצה, וניל וביצים לטאטא עד בשילוב.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף את התערובת הרטובה בשלוש תוספות לתערובת היבשה במהירות בינונית, גירוד לאחר כל תוספת. בקערה נפרדת אחרת, לטאטא את הקקאו ו 2 1/2 כוסות מים חמים עד הקקאו הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הוסף את הבלילה עוגה להקציף עד התערובת משולבת במלואה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
ממלאים את המשטחים שלושה רבעים מלאים (2 אונקיות) עם הבלילה ואופים עד חום זהוב ואופים דרך, 15 עד 20 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
עבור קראנץ אגוז: בקערה בינונית, לשלב את שוקולד חלב מומס עם feuilletine, רסק פרלין, אגוזי מקדמיה ומלח. מערבבים לשלב.
מזג את השוקולד הלבן ואת הצינור כמות קטנה על קלף, באמצעות מרית להתפשט וליצור לצורות חצי צדפה. מקל שני חצאים לתוך הציפוי להיפתח כמו צדפה, ולאחר מכן למקם אגוז מק מצופה שוקולד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.
6
בסיר בינוני, להביא את החלב ואת שעועית וניל לרתיחה. באמצעות מקצף, ברציפות לערבב את הקמח עד התערובת הופכת עבה קמח מבושל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מורחים את תערובת חלב חם על מחבת גיליון העליון עם לעטוף פלסטיק כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד מקורר לחלוטין, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם מצורף משוט, קרם את החמאה ווניל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את הסוכר והשמנת במשך 5 דקות נוספות. לאט להוסיף את תערובת חלב מקורר ושמנת במשך 3 דקות עד הזיגוג הופך לבן, קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
10
לשים את הציפוי לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בסיר בינוני, לחמם את הסוכר, ערבוב ברציפות עד קרמל ענבר זהוב בצבע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים את השקדים ומערבבים עד מצופה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
14
יוצקים לתוך שכבה דקה על מחצלת אפיית סיליקון ולתת מגניב לחלוטין.
15
במעבד מזון, מוסיפים את תערובת אגוז קרמל מקורר לטחון לאבקה דקה. באמצעות נפה, מפזרים קלות לתוך שכבה דקה על מחצלת אפיית סיליקון.