עוגות קוקוס עם קרם חמאה Yuzu
עוגות קוקוס עם קרם חמאה Yuzu עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 18. אם יש לך מיץ yuzu, אבקת אפייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, Yuzu Chuhai | Yuzu Sour / קוקטייל Yuzu יפני, ו עוגות קוקוס עם ציפוי קרם חמאה קוקוס.
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו פח מאפין עם ניירות קאפקייקס. (אתה כנראה צריך שניים).לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה.
מערבבים חמאה וסוכר בקערה של מערבל לעמוד. הכה עם מצורף משוט על מהירות בינונית עד התערובת היא קלה ורכה.
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, לתת לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא.
מוסיפים את תערובת הקמח וחלב הקוקוס בחמש תוספות מתחלפות, החל וכלה בקמח.
לשלב רק עד הקמח משולב.מחלקים את הבלילה בין קופסאות מאפין מוכנות, מילוי ממש מתחת לחלק העליון של הניירות.
אופים במשך 24-30 דקות, עד צמרות זהובות חום ובוחן מוכנס באמצע יוצא נקי.
מערבבים את הסוכר ואת החלבונים ביצה בקערה בינונית עמיד בפני חום ומניחים על מחבת של מים רותחים.
לטאטא את תערובת הסוכר כל הזמן על חום עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת נראית חלקה ומבריקה, על 3 דקות.
הסר תערובת מחום ויוצקים לקערת מיקסר לעמוד.
לטאטא על מהירות בינונית במשך כ 5 דקות עד התערובת התקררה.לעבור מצורף ההנעה ועם המהירות על נמוך, להוסיף את החמאה כמה חתיכות בכל פעם, מכות עד חלקה.כאשר כל החמאה נוספה, לנצח את קרם חמאה על מהירות בינונית גבוהה במשך כ 6-10 דקות עד שהוא עבה מאוד וחלק.
מוסיפים את yuzu ומיץ לימון ופעימה עד בשילוב.קרם החמאה מוכן לשימוש.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף על פני השטח עד שאתה מוכן להשתמש בו כדי למנוע ממנו להתייבש.מלאו קצה צנרת מצויד עם קצה כוכב #6 עם קרם חמאה צינור על קאפקייקס.