עוגות קנולי מנדרינה שוקולד
המתכון שוקולד מנדרינה Cannoli Cupcakes יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. אם יש לכם גבינת ריקוטה, אבקת קקאו, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קנולי עם מנדרינה-מילוי שקדים, עוגות שוקולד קנולי עם ציפוי Ricotta Raspberry, ו קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגות: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבת קאפקייקס מיני עם 24 ספינות קאפקייקס מיני או מחבת קאפקייקס בגודל רגיל עם 12 ספינות קאפקייקס.
לנפות את הקמח, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית. תניח את הקערה בצד. בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם מצורף משוט, לערבב את המים, מיונז ואבקת קקאו יחד.
מוסיפים את תערובת הסוכר והקמח המגורען ומערבבים במהירות בינונית במשך 2 דקות. באמצעות מגרדת קערה, לקפל את שבבי השוקולד.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שני שלישים מלאים בבלילה ואופים עד להזהבה ואפייה דרך, 25 עד 35 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
למילוי: בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם מצורף ההנעה, לשלב את גבינת ריקוטה, אבקת סוכר וגרידת מנדרינה במהירות נמוכה עד שכל הרכיבים משולבים היטב.
עבור גנאש: להביא את קרם ההצלפה הכבד לרתיחה קלה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מיד להסיר מחום ושופכים על שבבי שוקולד בכוס או קערה עמידה לחום. מערבבים בעדינות את התערובת עד שכל שבבי השוקולד נמסו. הגדר במקרר כדי לזרז את תהליך הקירור ואת עיבוי.
עבור מנדרינות מסוכרות: פורסים את המנדרינות ל -12 פרוסות בינוניות דקות.
מפזרים שכבה עבה של סוכר בסיר בינוני ומניחים את פרוסות המנדרינה בסוכר.
מפזרים שכבה עבה נוספת של סוכר על גבי פרוסות מנדרינה ומבשלים את הפרי על חום בינוני גבוה עד קרמל בצבע.
הסר את המחבת מהחום והסר את פרוסות המנדרינה על צלחת עמידה בחום באמצעות מלקחיים.
להרכיב: הליבה את הקאפקייקס על ידי לקיחת סכין קטנה למרכז של כל אחד וחיתוך במעגל מלמעלה לתחתית העוגה. למלא את החור הזה עם גבינת מנדרינה עד המילוי מגיע לחלק העליון של העוגה. באמצעות סכין, מניחים פיזור של גנאש שוקולד על החלק העליון של הקאפקייק ליד המילוי. מקל טריז של עוגיית Tuile לתוך המילוי ומקשטים עם פרוסת מנדרינה מסוכרת.
מחממים התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף.
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם מצורף ההנעה, שמנת החמאה ואבקת סוכר.
מוסיפים את החלבונים ביצה, אחד בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מוסיפים את תמצית הוניל והקמח ומערבבים עד שכל המרכיבים משולבים היטב.
עם מרית אופסט, להפיץ את בצק עוגיות tuile על גיליון עוגיות מרופדת על 1/8 אינץ ' עבה.
אופים עד חום זהוב, 10 עד 15 דקות. מגניב לגמרי.
מערבבים את צבע מאכל סגול, וודקה עמילן יחד עד עקביות הרצוי של צבע בטוח מזון נרכש. באמצעות מברשת עגולה בינונית, להתיז את הצבע על קובץ cookie tuile באופן מופשט. לשבור את העוגייה לצורות לא מושלמות (על חתיכות 3 אינץ').