פקאן-חמאה רוטב עוגות הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, מרווה שפשפה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוגות רוטב פקאן-חמאה, עוגות סרטן עם רוטב חוות חלב חמאה, ו [] שום בגריל וסלט עוף חמאה עם רוטב חמאה-טחינה.
הוראות
1
מניחים אגוזי פקאן בשכבה אחת בתבנית רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
אופים ב 350 במשך 5 דקות או עד קלוי, תוך ערבוב מדי פעם. קוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מטגנים בצל ומרווה בשמן חם במחבת גדולה 5 דקות או עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מרווה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים חמוציות ו 1/2 כוס מים; מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות או עד שהמים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
מים
5
הסר מהחום.
6
שלב קמח ו -3 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
7
מקציפים יחד ביצים וחלב חמאה; מערבבים פנימה תערובת קמח, תערובת בצל ופקאן רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
פקאנים
קמח לכל מטרה
בצל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
זרוק את הבלילה על ידי כפות למחבת משומנת חמה. מבשלים, בקבוצות, על אש בינונית-גבוהה 1 עד 2 דקות מכל צד או עד להזהבה.