עוגות שוקולד גרמניות עם ציפוי קרמל
קאפקייקס שוקולד גרמני עם זיגוג קרמל דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 18. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. לך לחנות ותביא שוקולד אפייה, תמצית ונילן, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגות שוקולד ממולאות בטטה עם ציפוי קרמל, עוגות תפוחים ללא ביצה עם ציפוי קרמל, ו עוגות זנגביל עם ציפוי מולסה קרמל.
הוראות
כדי להכין עוגות, מניחים 6 כפות חמאה ושוקולד בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה, ערבוב לאחר 30 שניות. מערבבים עד שהשוקולד נמס. מערבבים סוכר מגורען, מים, ו 2 כפיות וניל.
להוסיף תחליף ביצה, ערבוב תערובת עם מקצף.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, תוך ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת שוקולד, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מניחים 18 כוסות כוס מאפין נייר בספלי מאפין; הבלילה כפית באופן שווה לתוך כוסות מאפין מרופדת.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז הקאפקייקס יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
כדי להכין זיגוג, להמיס 1/4 כוס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים סוכר חום; מבשלים 3 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים חלב, ומבשלים 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפיות וניל. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, ערבוב עם מקצף עד חלקה. עבודה במהירות, להפיץ כל קאפקייק עם כ 1/2 כפות זיגוג; מפזרים עוגות באופן שווה עם אגוזי פקאן וקוקוס.