קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגות תנור הולנדיות

עוגות תנור הולנדיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל הולנדית Hoecakes תנור. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לכם אבקת אפייה, שמן צמחי, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו התנור ההולנדי מהות ' ורן, בקר בתנור הולנדי, ו צלי בתנור הולנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את קמח התירס, אבקת אפייה, מלח, ביצה ומים לקערה ומערבבים לשלב. לאחר מעורבב, מערבבים את התירס. התערובת צריכה להיות עקביות של בלילת פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מברשת את המכסה או מחבת עם שמן צמחי עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים מספיק הבלילה על המכסה או מחבת כדי ליצור סיבוב 4 אינץ', כ 2 כפות. בהתאם לגודל של מחבת או מכסה, אתה יכול לבשל יותר מ 1 עוגה בכל פעם. מבשלים עד חום משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מגישים מיד או מעבירים לתנור חם (200 מעלות F) עד שכל העוגות מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני או להכין פחם לבישול בחוץ על ידי חימום גחלים במתנע ארובה עד חם ואפר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים מחבת ברזל יצוק או מחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מברשת עם שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3
יוצקים מספיק הבלילה על המחבת או מחבת כדי ליצור סיבוב 4 אינץ', כ 2 כפות. בהתאם לגודל של מחבת או מחבת שלך, אתה יכול לבשל יותר מ 1 עוגה בכל פעם. מבשלים עד חום משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מגישים מיד או מעבירים לתנור חם (200 מעלות F) עד שכל העוגות מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
גחלים: באמצעות תנור הולנדי עם רגליים, להפוך את התנור הפוך.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים 22 גחלים חמים ואפר בתחתית התנור ההפוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הנח את המכסה הפוך על גבי רגלי התנור ההולנדיות ועל הגחלים ולאפשר לחמם במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת