עוגות תפוחי אדמה עם גבינה כחולה
עוגות תפוחי אדמה עם גבינה כחולה זה צמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. נסו עוגות מתאבן עם תאנה וגבינה כחולה, טארטים לב גבינה כחולה, ו עוגת גבינה כחולה אגוזים עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול במים רותחים כדי לכסות 15 דקות או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'; להפריש.
מערבבים גבינת שמנת והבא 3 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב. תניח בצד.
מערבבים עגבניות, זיתים וחומץ בקערה קטנה; לזרוק בעדינות. תניח בצד.
חותכים 2 עיגולים מכל טורטיה קמח, באמצעות חותך עוגיות עגול 4 אינץ'.
מורחים תערובת גבינה באופן שווה על מעגלי טורטייה. חופפים פרוסות תפוחי אדמה סביב קצוות של טורטיות כדי ליצור מעגלים. פרוסות תפוחי אדמה מעיל עם ספריי בישול.
מניחים תבנית אפייה בתנור 400 במשך 5 דקות.
הסר מהתנור; מיד לארגן טארטים על גיליון אפייה חם, ואופים 8 עד 10 דקות או עד חם טורטיות הם פריכים. תערובת עגבניות כף באופן שווה על מרכזים של טארטים; מפזרים עירית.