עוגות Eccles (ממולאים מאפה עם צימוקים ברנדי ספוג)
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? עוגות Eccles (ממולאים מאפה עם צימוקים ברנדי ספוג) יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מיץ מ 1 כתום, אגוז מוסקט, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו לחם סודה אירי עם צימוקים ברנדי, עוגות אקלס, ו עוגות אקלס (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
מערבבים צימוקים, ברנדי, מיץ תפוזים, קינמון, אגוז מוסקט וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש נמוכה בינונית. מבשלים עד צימוקים שמנמנים ונוזל נספג, כ 7 דקות. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
לפרוש בצק עלים. באמצעות חותכי ביסקוויט עגולים, לחתוך עשרה עיגולים 2 אינץ ועשרה עיגולים 2 1/2 אינץ'.
מניחים תלולית קטנה של מילוי במרכז כל אחד סיבובים קטנים יותר של בצק עלים מברשת קצוות עם ביצה. למעלה כל חתיכת מאפה עם סיבוב גדול יותר של מאפה ולחץ על הקצוות כדי לאטום.
מברשת כל עוגה מלאה עם ביצה מוכה.
מניחים מאפים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. השתמש סכין קילוף קטן או מזמרה מטבח לחתוך שלושה חריצי אוויר לתוך החלק העליון של כל עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה הוא חום זהוב ונפוח, כ -20 דקות.