קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות איש זנגביל

עוגיות איש זנגביל
מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ממתקים, סוכר, אגוז מוסקט טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1690 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר, עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול, ו עוגיות ג'ינג'ר לגזור (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 בקערה גדולה, להקציף במרץ את הקמח, סודה לשתייה, ותבלינים. תניח בצד.2 במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים סוכר ומכים עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים ביצים ודבשה. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח; לשלב על מהירות נמוכה. (ייתכן שיהיה עליך לעבוד אותו עם הידיים שלך לשלב את החלק האחרון של קמח.) מחלקים את הבצק בשלישים; לעטוף כל שליש בפלסטיק. צ ' יל לפחות 1 שעה או לילה. לפני מתגלגל החוצה, בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות. אם לאחר קירור הבצק מרגיש רך מדי להתגלגל החוצה, לעבוד קצת יותר קמח.3
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים תנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את הבצק שלישי על פיסת נייר קלף גדולה או נייר שעווה. באמצעות מערוך, גליל בצק בעובי 1/8 אינץ'. מקררים שוב במשך 5-10 דקות כדי להקל על לחתוך את העוגיות. השתמשו בחותך עוגיות או הניחו סטנסיל על הבצק והשתמשו בסכין כדי לחתוך לצורות הרצויות. לחץ על צימוקים, שוקולד צ ' יפס, או ממתקים במרכז כל עוגייה אם תרצה "כפתורים".4
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
העברה לסדינים אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים עד פריך אבל לא כהה, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו לשבת כמה דקות ולאחר מכן להשתמש מרית מתכת להעביר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לקשט לפי הצורך. הדרך המסורתית להכנת הדובדבן המלכותי היא לנצח חלבונים ביצה ומיץ לימון יחד, הוספת אבקת סוכר עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות. עם חששות מודרניים לגבי סלמונלה מביצים גולמיות, אתה יכול גם להשתמש אבקת חלבון ביצה או לחמם את החלבונים ביצה הראשון להרוג כל חיידקים. עם שיטת החימום, מערבבים את הלבן ביצה ומיץ לימון עם שליש מהסוכר, מחממים במיקרוגל עד שהטמפרטורה של התערובת היא 71°. ואז מסירים מהמיקרוגל, ומכים בסוכר הנותר עד פסגות נוקשות טופס. באמצעות שיטת אבקת חלבון ביצה, לשלב 1 כף אבקת ביצה לבן עם 2 כפות מים. המשך כפי שהיית עושה אחרת. (חלופות גלם ביצה לבן מן השמחה של בישול 2006) אם הדובדבן הוא נוזלי מדי, להוסיף עוד אבקת סוכר עד שתקבל את העקביות הרצויה. למלא שקית צנרת עם הדובדבן לצינור החוצה לצורות שונות. (או להשתמש שקית כריך פלסטיק, עם קצה של פינה אחת של התיק מנותק.) שמור על ציפוי מכוסה בזמן שאתה עובד עם זה או שזה יתייבש.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט