עוגיות בר הל פקאן
עוגיות בר הל פקאן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם סוכר, ביצה, פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . - שזה לא ניתן לאילתור. נסו לחם פקאן דלעת עם זיגוג הל כתום, מאפי פקאן בטעם תות ללא גלוטן עם הל, ו Papaya Cardamom Pecan Individual Cheese Cakes (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). גריז 10x15 מחבת ג 'לירול אינץ'.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1כוס חמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד אור ורך.
מערבבים בחלמון ביצה ו 1 כף וניל.
מערבבים את הקמח, הל ומלח; מערבבים לתוך הבלילה עד שהוא יוצר בצק רך.
מורחים באופן שווה במחבת מוכנה.
מברישים את החלק העליון עם ביצה לבן ומפזרים אגוזי פקאן מעל.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. הכינו את הציפוי בזמן שהעוגיות אופות.
ממיסים את החמאה הנותרת בסיר על אש נמוכה עד שהוא מתחיל להשחים.
הסר מהחום ומערבבים בסוכר של ממתקים עד חלקה. מערבבים מספיק חלב כדי להשיג עקביות טפטוף.
טפטוף ציפוי על הסורגים כאשר חם. מגניב, ואז לחתוך לסורגים.