עוגיות ג'ינג'רס
עוגיות Gingersnap דורשות סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 40 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. לך לחנות ותביא מרגרינה, קמח, דבשה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% נסו עוגיות Gingersnap, עוגיות Gingersnap, ו עוגיות Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה קטנה; להפריש.
מערבבים מולסה וקפה בקערה קטנה; להפריש.
מקציפים 1/2 כוס סוכר וחמאה במהירות בינונית של מערבל עד אור ורך.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, קינמון וציפורן; להכות היטב.
להוסיף תערובת קמח תערובת דבשה; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
לחץ בעדינות על הבצק לכדור; לעטוף בניילון נצמד, להקפיא 15 דקות. צורה בצק לתוך גליל 7 אינץ'; לשטח עד עובי 1 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד; להקפיא 8 שעות או לילה.
מכסים 2 גיליונות אפייה בנייר אפייה; מאובטחים לסדינים אפייה.
חותכים את הבצק לפרוסות 40 (בעובי 1/8 אינץ'); מניחים בנפרד 1/2 אינץ ' על גיליונות אפייה מוכנים.
אופים ב 350 במשך 10 דקות (עוגיות יהיה רך מעט במרכז, אבל יהיה להקשיח כפי שהם מגניבים).
הסר מסדינים אפייה; מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
הערה: לאחסן את gingersnaps הנותרים במיכל אטום.