עוגיות הסוכר של מרי
עוגיות הסוכר של מרי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 62 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם תמצית שקדים, קמח, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: העוגיות מלאות התאריך של מרי, עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), ו מרי מבושל: באר בלאדי מרי.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה ואת הסוכר ' ממתקים עד חלקה. מקציפים את הביצה ומערבבים את תמצית וניל ושקדים.
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה וקרם של אבנית; להתמזג לתוך התערובת מוקרם. כיסוי וצינה לפחות שעתיים.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מחלקים את הבצק לשני חלקים. על משטח מקומח קל, מגלגלים כל פיסת הבצק עד 3/16 אינץ ' בעובי.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות.
מניחים עוגיות 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות עוגיות משומן.
מפזרים עוגיות עם סוכר מגורען רגיל או צבעוני.
אופים במשך 8 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.