עוגיות זנגביל עם זיגוג מלכותי
עוגיות זנגביל עם ציפוי מלכותי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, קמח, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל עם זיגוג מלכותי, גברים זנגביל מושלם עם זיגוג מלכותי, ו עוגיות סוכר עם זיגוג מלכותי.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם סודה לשתיה, זנגביל, קינמון, allspice, ציפורן ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החמאה עם סוכר קצר וחום במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים את המולסה והביצה לתערובת החמאה ומכים עד חלקה. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים עד בשילוב. לגרד את הבצק על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף וללטף אותו לתוך דיסק. מקררים עד מאוד קר ומוצק, לפחות 4 שעות.
מקמו את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור.
חותכים את הבצק לשניים; לעבוד עם חתיכה אחת בכל פעם ולשמור את השני בקירור. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק 3/8 אינץ ' עבה. קמח חותכי עוגיות 3 אינץ ' כדי להרתיע את הבצק מלהידבק. להחתים עוגיות קרוב ככל האפשר ולהעביר אותם גיליונות אפייה. לאסוף את השאריות, ללטף אותם לתוך דיסק ולקרר עד המשרד.
אופים את העוגיות במשך כ 16 דקות, או עד הקצוות הם השחמה קלות; להעביר את המחבתות מלפנים לאחור מלמעלה למטה באמצע אפייה.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר אותם מתלים חוט מגניב. חזור עם הבצק הנותרים ושאריות.
בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר ' ממתקים עם חלבוני הביצה עד לחלח.
מוסיפים את המים ומקציפים עד חלקה. לקשט את העוגיות מקורר עם הדובדבן, באמצעות שקית מאפה עם קצה רגיל קטן או באמצעות מרית אופסט.