עוגיות מנטה כפולות
המתכון פעמיים מנטה בראוניז מוכן בסביבות 3 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 125 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא קצפת, חמאה, תמצית מנטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פעמיים שוקולד מנטה בראוניז, בראוניז כפולים, ו בראוניז קומתיים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. שורה תחתונה וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם לסכל, משאיר לסכל תלוי ב 2 צדדים מנוגדים של פאן; לסכל ספריי עם ספריי בישול.
הפוך בראוניז כפי שהורה על תיבה עבור בראוניז דמוי פאדג', באמצעות מים, שמן וביצים.
אופים 25 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מקצה המחבת יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, לנצח חמאה, אבקת סוכר, 1/4 כוס של קרם ההצלפה ואת תמצית מנטה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. אם הציפוי הוא עבה מדי, מערבבים הנותרים 1 כף קצפת. מערבבים בצבע מזון. בראוניז פרוסט. מקררים לפחות 2 שעות. השתמש בנייר כסף כדי להרים מתוך מחבת.
חותכים ל 8 שורות על ידי 6 שורות. למעלה עם סוכריות מגולחות.