קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות עוגת גבינה ניו יורק

עוגיות עוגת גבינה ניו יורק
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, קמח ואבקת אפייה. בקערה בינונית, היכו יחד את החמאה עם הסוכר החום באמצעות מערבל יד חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מוסיף את הלבן ביצה ופעימה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
5
הוסף לפירורי קרקר גרהם להתמזג עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
6
בקערה בינונית נפרדת, היכו יחד את גבינת השמנת הריכה עם הסוכר המגורען, חלמון ביצה, גרידת לימון ווניל עד לשלב טוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גבינת שמנתגבינת שמנת
גרידת לימוןגרידת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
באמצעות כף גלידה קטנה, לגרוף את הבצק עוגיות ולמקם על גיליון אפייה מרופדת nonstick או קלף. (אם אין לך כף קרח, ואז למדוד את הבצק לתוך כפות של כ 2 כפות.) לשטח מעט, לחיצה על האגודל במרכז הכדור כדי ליצור צורת קערה קטנה. חזור עם הבצק הנותר. כפית את גבינת שמנת לתוך הכניסות בעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
גבינת שמנתגבינת שמנת
גלידהגלידה
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
8
אופים עד המילוי הוא בקושי להגדיר את העוגיות הם זהב קל, 12 דקות. אפשר להתקרר 5 דקות על דפי האפייה לפני הסרת אותם וקירור לחלוטין על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור