עוגיות: פאי פקאן נסלרוד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Cakespy: פאי פקאן נסלרוד. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1066 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח ואגוז מוסקט, סוכר, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, Cakespy: Gingerbread Mad Men, ו Cakespy: Educaketion (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב יחד את חתיכות פקאן לחתוך גס, 1/4 כוס הדבש שלך (לשמור את השאר מאוחר יותר), בורבון (אם שימוש), מלח, אגוז מוסקט עד בשילוב. צולים את התערובת על תבנית אפייה מרופדת בקלף למשך 30 דקות -- בערך באמצע האפייה, משתמשים במרית כדי להפוך את החתיכות כך שהן לא יחרבו. האגוזים צריכים להיות יבשים ופריכים, אבל אל תתנו להם להשחיר.
הכן אמבט מי קרח בקערה גדולה מספיק כדי להקיף את החצי העליון של הדוד הכפול עם קרח. השתמש הרבה קוביות קרח בערך 1 ליטר מים.
במחבת אמייל כבד או פלדה, להקציף יחד את פירה פקאן, שמנת, שאר הדבש, קורנפלור. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד מעובה וקרם. מערבבים ב 1 כוס של אגוזי פקאן קלויים.
הסר מהחום, ולתת את הצינה הסיר באמבט קרח מוכן עד התערובת קרה מאוד למגע.
בעדינות רבה (ערבוב מעט ככל הצורך), לקפל את פודינג וניל.
מפזרים פקאנים קלויים הנותרים בתחתית הקרום.
שכבות אותו עם קרם פקאן, להחליק אותו עם מרית, ולאחר מכן העליון אותו עם קצפת שבבי שוקולד או חתיכות פקאן-לבחור הרפתקה משלך.
מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. חנות מכוסה באופן רופף במקרר עד 4 ימים.