קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות קוקוס שומשום

עוגיות קוקוס שומשום
עוגיות קוקוס שומשום עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 136 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 60. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 12%, וזה לא כל כך עצום. נסו עוגיות קוקוס שומשום, צ'אטני קוקוס שומשום, איך מכינים צ' אטני קוקוס שומשום, ו לעקיצות שומשום שיבולת שועל קוקוס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מערבבים פנימה את הקוקוס, השומשום והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
שקדיםשקדים
קוקוסקוקוס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מעצבים לשלושה 10 אינץ'. רולס; עוטפים כל אחד בניילון. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות או עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
עטפו בצק וחתכו ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מקום 1 פנימה. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בחום של 300 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים 2 דקות לפני שמוציאים למתלים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.