קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות קוקוס

עוגיות קוקוס
מתכון עוגיות קוקוס ניתן להכין בעוד כ-45 דקות.. מתאים ל-20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. 917 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש חלבונים ביצה, סוכר, גרגר קוקוס, וחלק. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגיות הקוקוס הטובות ביותר, עוגיות קוקוס, ו עוגיות קוקוס.

הוראות

1
תנור חום עד 218°. קו גיליון אפייה עם קלף או מחצלת סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את הקוקוס הלא ממותק במעבד מזון. דופק במשך 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס לא ממותקקוקוס לא ממותק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים ומערבבים מרכיבים: 
3
מערבבים את החלבונים ביצה, סוכר, קוקוס, ורסק תפוחים בסיר בגודל בינוני, עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מערבבים היטב וחום על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד החומרים משולבים היטב, ואת התערובת יוצרת משחה חלקה והוא חם למגע (כ 49°).
5
אם התערובת נראית יבשה מדי או נוקשה כדי צינור דרך שקית צנרת, להוסיף קצת יותר רסק תפוחים. אם התערובת נראית רטובה מדי, להוסיף קצת יותר קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1
מניחים תערובת חמה לתוך שקית מאפה ותלים גבוהים צינור על תבנית אפייה, על סנטימטר וחצי בנפרד אחד מהשני.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2
לחלופין, טופס תלוליות עם כף 1 בגודל כף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
3
בואו עוגיות נוצרו להתייבש במשך כ 15 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
4
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים את העוגיות עד שהם מתחילים לקבל צבע על הקצוות שבו העוגייה פוגשת את המחבת, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
בואו להתקרר על המחבת במשך כמה דקות, ואז בזהירות להרים את אניה מחבת עם עוגיות מן המחבת ולמקם על מדף. העוגיות יתייצבו ככל שיתקררו. לאחר מגניב, להסיר מן אניה מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לאחסן בתיבה מכוסה עד 5 ימים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגיות קוקוס. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.