עוגיות קוקוס
מתכון עוגיות קוקוס ניתן להכין בעוד כ-45 דקות.. מתאים ל-20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. 917 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש חלבונים ביצה, סוכר, גרגר קוקוס, וחלק. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגיות הקוקוס הטובות ביותר, עוגיות קוקוס, ו עוגיות קוקוס.
הוראות
תנור חום עד 218°. קו גיליון אפייה עם קלף או מחצלת סיליקון.
מניחים את הקוקוס הלא ממותק במעבד מזון. דופק במשך 60 שניות.
מערבבים את החלבונים ביצה, סוכר, קוקוס, ורסק תפוחים בסיר בגודל בינוני, עבה תחתית.
מערבבים היטב וחום על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד החומרים משולבים היטב, ואת התערובת יוצרת משחה חלקה והוא חם למגע (כ 49°).
אם התערובת נראית יבשה מדי או נוקשה כדי צינור דרך שקית צנרת, להוסיף קצת יותר רסק תפוחים. אם התערובת נראית רטובה מדי, להוסיף קצת יותר קוקוס.
מניחים תערובת חמה לתוך שקית מאפה ותלים גבוהים צינור על תבנית אפייה, על סנטימטר וחצי בנפרד אחד מהשני.
לחלופין, טופס תלוליות עם כף 1 בגודל כף.
בואו עוגיות נוצרו להתייבש במשך כ 15 דקות לפני האפייה.
אופים את העוגיות עד שהם מתחילים לקבל צבע על הקצוות שבו העוגייה פוגשת את המחבת, 5 עד 7 דקות.
בואו להתקרר על המחבת במשך כמה דקות, ואז בזהירות להרים את אניה מחבת עם עוגיות מן המחבת ולמקם על מדף. העוגיות יתייצבו ככל שיתקררו. לאחר מגניב, להסיר מן אניה מחבת.
לאחסן בתיבה מכוסה עד 5 ימים בטמפרטורת החדר.