קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות40
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות קוקוס

עוגיות קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות קוקוס. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, סירופ תירס, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות קוקוס קסם, חמאת בוטנים-בראוני-פסי שכבות קוקוס, ו עוגיות שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
קו גיליון אפייה בגודל 11 על 17 אינץ ' עם נייר קלף וריסוס נייר קלף בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
שים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, חמאה, סירופ תירס ומים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
יוצקים את התערובת על השוקולד הקצוץ ולתת לעמוד על 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא בקמח ומלח, ולאחר מכן לטאטא את הביצים ווניל עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לגרד את הבלילה בראוני על תבנית אפייה מוכן ולהפיץ אותו לקצה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים במשך 15 דקות, עד העליון של הבראוני נראה יבש וקשוח.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
9
להעביר את תבנית האפייה למתלה כדי להתקרר, ולאחר מכן להעביר את תבנית האפייה למקפיא להירגע במשך 30 דקות, עד בסיס הבראוני הוא מוצק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
בקערה חסינת חום גדולה, לשלב את החלבונים ביצה עם הסוכר. הגדר את הקערה על סיר גדול של מים רותחים לטאטא את התערובת על חום מתון עד שהוא חם למגע והסוכר הוא מומס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
11
הסר מהחום.
12
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 8 דקות. מקפלים קוקוס מגורר, שמנת חמוצה, זרעי וניל וגרידת תפוז מגוררת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
מורחים את ציפוי הקוקוס באופן שווה על בסיס הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
אופים במשך 30 דקות, עד ציפוי קוקוס הוא זהב קל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
15
מעבירים למדף להתקרר, ואז מכסים ומקררים עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
16
מערבבים את שוקולד מריר קצוץ, חמאה וסירופ תירס בקערה גדולה. בסיר בינוני, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
17
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא עד השוקולד נמס ואת זיגוג חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
בואו לעמוד עד חם למגע, על 10 דקות.
19
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לקצץ את הגבול של בסיס בראוני הצונן כדי לעשות את זה מסודר.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
20
חותכים את הבסיס לתוך ריבועים 2 אינץ ולהעביר אותם 2 מדפים חוט להגדיר מעל דפי אפייה. מעל כל ריבוע עם שקד. באמצעות מצקת קטנה, יוצקים ציפוי עבה של זיגוג שוקולד על כל בר בראוני. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ את הזיגוג כדי מעיל העליון הצדדים לחלוטין. (לחמם מחדש את הזיגוג מעל סיר של מים רותחים אם הוא מקבל עבה מדי.) מקררים את הבראוני עד הזיגוג מגדיר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
21
מגישים מקורר.

מרכיבים

40שקדים קלויים ללא מלחשקדים קלויים ללא מלח454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 אונקיות שוקולד מריר, קצוץ2 אונקיות שוקולד מריר, קצוץ397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ1stickפלוס 1 כף חמאה ללא מלח, לחתוך לתוך כפותפלוס 1 כף חמאה ללא מלח, לחתוך לתוך כפות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ תירס קלסירופ תירס קל7largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי2larges2 פרוסות טוסט שום2 פרוסות טוסט שום1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי3151 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1אוראו ממולאים כפוליםגרידה כתומה דק (אופציונלי)גרידה כתומה דק (אופציונלי)0חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, חתוכה לכפותחמאה לא מלוחה, חתוכה לכפות2בצל צהוב בינוני, קצוץקילו דק גרוסים קוקוס לא ממותקקילו דק גרוסים קוקוס לא ממותק1שעועית וניל, פיצול, זרעים מגורדיםשעועית וניל, פיצול, זרעים מגורדים12 כפיות אבקת שוםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה