תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות קוקוס. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, סירופ תירס, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות קוקוס קסם, חמאת בוטנים-בראוני-פסי שכבות קוקוס, ו עוגיות שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
קו גיליון אפייה בגודל 11 על 17 אינץ ' עם נייר קלף וריסוס נייר קלף בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
3
שים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, חמאה, סירופ תירס ומים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
(65 עוגיות)
מיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
יוצקים את התערובת על השוקולד הקצוץ ולתת לעמוד על 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא בקמח ומלח, ולאחר מכן לטאטא את הביצים ווניל עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M's
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לגרד את הבלילה בראוני על תבנית אפייה מוכן ולהפיץ אותו לקצה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
8
אופים במשך 15 דקות, עד העליון של הבראוני נראה יבש וקשוח.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
9
להעביר את תבנית האפייה למתלה כדי להתקרר, ולאחר מכן להעביר את תבנית האפייה למקפיא להירגע במשך 30 דקות, עד בסיס הבראוני הוא מוצק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
בקערה חסינת חום גדולה, לשלב את החלבונים ביצה עם הסוכר. הגדר את הקערה על סיר גדול של מים רותחים לטאטא את התערובת על חום מתון עד שהוא חם למגע והסוכר הוא מומס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
11
הסר מהחום.
12
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 8 דקות. מקפלים קוקוס מגורר, שמנת חמוצה, זרעי וניל וגרידת תפוז מגוררת, אם משתמשים.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
18
בואו לעמוד עד חם למגע, על 10 דקות.
19
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לקצץ את הגבול של בסיס בראוני הצונן כדי לעשות את זה מסודר.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
20
חותכים את הבסיס לתוך ריבועים 2 אינץ ולהעביר אותם 2 מדפים חוט להגדיר מעל דפי אפייה. מעל כל ריבוע עם שקד. באמצעות מצקת קטנה, יוצקים ציפוי עבה של זיגוג שוקולד על כל בר בראוני. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ את הזיגוג כדי מעיל העליון הצדדים לחלוטין. (לחמם מחדש את הזיגוג מעל סיר של מים רותחים אם הוא מקבל עבה מדי.) מקררים את הבראוני עד הזיגוג מגדיר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה