עוגיות שוקולד ואגוזים ללא קמח
עוגיות שוקולד ואגוזי מלך ללא קמח יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת קקאו, חלבונים ביצה, חצאים אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שוקולד אגוזים ללא קמח, François Payard ' S Flourless שוקולד אגוז עוגיות, ו עוגיות שוקולד אגוז קמח ללא קמח (aka: הטריק שעועית שחורה הישנה!) (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום 2 מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור.
מחממים תנור ל 350°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מניחים אגוזי מלך על משטח עבודה וקוצצים דק.
העברה לתבנית אפייה גדולה נפרדת וטוסט עד ריחני, כ 9 דקות.
מערבבים סוכר, קקאו ומלח בקערה. מערבבים באגוזים.
מוסיפים חלבוני ביצה ווניל; להכות עם מזלג או מיקסר חשמלי על בינוני עד הבלילה הוא רק רטוב. (אל תפחיתו את הבלילה או שהיא תתקשה.) טיפת הבלילה על ידי כפית על גבי גיליונות אפייה בתלים מרווחים באופן שווה.
אופים עוגיות עד צמרות סדוקות קלות מבריק, על 15 דקות. חזור עם הבלילה שנותרה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.