עוגיות שוקולד צ'יפס של אנטנמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד צ'יפס של Entenmann. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי מלך, סוכר חום בתקיפות, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות השוקולד צ'יפס של חקיין אנטנמן, עוגת קציצות השוקולד של אנטנמן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}.
הוראות
קו מספר גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מוסיפים את הקמח, סודה לשתייה ומלח לקערת ערבוב קטנה ומערבבים יחד. תניח בצד.
בקערה אחרת, לנצח את החמאה, סוכר חום, סוכר לבן, תמצית וניל עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים ביסודיות לאחר כל תוספת. מערבבים את תערובת הקמח עד בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ואגוזים (אופציונלי).
זרוק את בצק העוגיות על ידי כפות מעוגלות על גיליונות אפייה מוכנים על 3 אינץ ' זה מזה.
אופים במשך כ 10 דקות, או עד השחמה קלה סביב הקצוות.
בואו לשבת על סדיני האפייה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלי קירור חוט להתקרר לחלוטין.