עוגיות שקדים
עוגיות שקדים הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 100 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לך קמח, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שקדים ללא ביצים / עוגיות שקדים קלות, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
דופק שקדים להדביק במעבד מזון עד שבור לחתיכות קטנות, ולאחר מכן להוסיף מלח 1/4 כוס סוכר ולהמשיך דופק עד הקרקע דק, על 1 דקה.
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית וחימום תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ 'מחבת אפייה מרובע, ואז קו עם לסכל, עוזב 2 אינץ' overhang על 2 צדדים מנוגדים, רדיד חמאה.
היכו יחד חמאה ונשארו 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל לעמוד (רצוי מצויד מצורף משוט) או 6 דקות עם כף יד.
מוסיפים תערובת שקדים, חלמון ביצה, תמצית שקדים להכות עד בשילוב היטב, על 2 דקות. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן להוסיף קמח ומערבבים עד בשילוב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת עם מרית אופסט. קלות להכות ביצה לבן בקערה קטנה, ואז לצחצח חלק ממנו על הבלילה ומפזרים באופן שווה עם שקדים.
אופים עד העליון הוא זהב, 35 עד 40 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מדף, על 1 שעה.
העברה עם רדיד ללוח חיתוך, ואז להשליך רדיד.
חותכים לריבועים או סיבובים.
* זמין בחגיגות מתוק (800-328-6722).
עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 4 ימים.