עוגיות שקדים דובדבן קינואה הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-217 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד בריאות, דובדבנים ושקדים עם קינואה ושיבולת שועל, פנקייק קינואה שקדים דובדבן, ו עוגיות שקדים דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים דובדבנים יבשים בקערה קטנה ומכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשים
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
תן לעמוד 10 דקות ואז לנקז.
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד חמאה, דבש, וסוכר חום עד משולב היטב ובהיר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
דבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
להקציף בביצה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
להוסיף תמציות שקדים ווניל להקציף עד בשילוב. מערבבים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
וניל
שקדים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מערבבים קינואה, שקדים, דובדבנים עד משולב באופן שווה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לנוח במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
שקדים
קינואה
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
8
מחממים תנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
9
זרוק את הבצק על כף מעוגלת על גבי גיליונות אפייה מוכנים.