עוגיות תחרת שומשום שחור
צריך קינוח צמחוני? עוגיות תחרה שומשום שחור יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם זרעי שומשום, סוכר מגורען, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות תחרת שומשום שחור, עוגיות תחרת שומשום שחור, ו דבש שומשום תחרה צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה (או מערבל כף יד או כף עץ), קרם את החמאה עד שמנת ואור, על 2 דקות.
הוסף את הסוכר מגורען וסוכר חום ולהמשיך להכות על מהירות בינונית במשך כ 1 דקה, או עד בשילוב. להפוך את המהירות עד נמוך ולהוסיף את הקמח ומערבבים עד בשילוב טוב. טפטוף איטי במיץ התפוזים ומערבבים במשך כ -30 שניות; התערובת תיראה קצת שבורה, וזה בסדר.
להעביר את הבלילה למיכל אטום ומקרר לפחות 4 שעות או עד 1 שבוע.
כאשר מוכן לאפות עוגיות, למקם מתלה במרכז התנור, ולחמם את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה שטוח מאוד עם נייר קלף. (הבלילה מתפשטת כמו משוגעת, אז אתה צריך להשתמש בתבנית אפייה שטוחה ביותר כדי שהעוגיות יאפו במעגלים ולא בצורת אמבה.)
לצבוט את כדורי כף מעוגלים בגודל של בצק ומקום על גיליון אפייה מוכן, ריווח אותם לפחות 3 סנטימטרים זה מזה כדי לאפשר התפשטות.
אופים במשך 16 עד 18 דקות, או עד העוגיות הן חום זהוב לחלוטין לאורך כל הדרך.
בואו להתקרר לחלוטין (הם חייבים להיות מוצקים למגע) על תבנית האפייה על מתלה תיל. הסר בעדינות את העוגיות מהקלף.
העוגיות ניתן לאחסן, בשכבות מופרדות עם גיליונות של נייר קלף או נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מקמח: מתכונים מרהיבים מקמח בוסטון
מאפייה + קפה על ידי ג 'ואן צ' אנג עם כריסטי מת ' יסון. טקסט זכויות יוצרים © 2010 על ידי ג 'ואן צ' אנג; תמונות זכויות יוצרים © 2010 על ידי קלר + קלר. Published by Chronicle Books LLC.