צריך קינוח צמחוני? עוגת אגוז חמוציות הפוכה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לכם אבקת אפייה, אגוזי מלך, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת אוכמניות-אגוז הפוכה, עוגת תפוחים-אגוז הפוך, ו עוגת אגס-אגוז הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת על חום מתון, ואז מערבלים לתחתית המעיל ולצד המחבת ומערבבים בסוכר חום. מבשלים, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, 1 עד 2 דקות, ואז מפזרים חמוציות ואגוזי מלך באופן שווה על תערובת חמאה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמוציות
אגוזי מלך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח לסירוגין בקבוצות עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד רק בשילוב. (אין לערבב.)
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
וניל
קמח לכל מטרה
ביצה
1
ציפוי חום במחבת על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל בועה, ואז בעדינות כפית הבלילה מעל ציפוי להתפשט באופן שווה. מעבירים במהירות לתנור; אופים עד שהעוגה הוא חום זהוב ושיפוד עץ יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 15 דקות. הפעל סכין דק סביב קצה המחבת, ולאחר מכן להפוך צלחת הגשה על מחבת ולהפוך את העוגה על צלחת. מגניב לחלוטין על צלחת על המדף, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
שיפודים
סכין
2
מגישים עוגה בטמפרטורת החדר.
1
העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה ונשמר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.