עוגת אוכמניות שקדים ארוחת בוקר
עוגת אוכמניות שקדים ארוחת בוקר היא עוגת שוקולד צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, חלמון ביצה, ג'לי דומדמניות בתוספת 1 כף מים, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגת שקדים אוכמניות, עוגת אוכמניות-שקדים, ו עוגת אוכמניות ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הסוכר, קמצוץ מלח ו 2 (1/4-pints) אוכמניות לסיר. Zest את הלימון מעל, ולאחר מכן מיץ על 1 כף ולהוסיף את פירות יער. תערבב את זה. לשים על הכיריים על חום בינוני ומבשלים עד פירות יער לשחרר את המיצים שלהם נראה כמו ריבה או ריבה.
בזמן שזה קורה, מקציפים את חלמוני הביצה ועמלת התירס יחד בקערה קטנה. מערבבים לתוך פירות יער ומרתיחים עד נחמד ועבה. תניח בצד.
עבור הקרום: לשים את הקמח שלך לתוך מעבד מזון, להוסיף את השקדים כוס 1/2, הסוכר, קמצוץ של מלח ודופק עד שזה ארוחה טובה.
מוסיפים את חלמון הביצה וחמאה קרה (חמאה קרה עושה את הקרום נחמד ומתקלף.)
מוסיפים את התמצית ומעבדים את התערובת עד שהיא הופכת לכדור קטן של בצק.
לחץ על הבצק נחמד באופן שווה לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. להקפיא 1 שעה בערך כדי לחזק אותו. הקפאה גם תעזור להפוך טארט פריך נחמד לאחר האפייה.
מניחים פיסת קלף על הבצק וממלאים אותו בשעועית יבשה.
אופים במשך 12 דקות בערך. זה נקרא אפייה עיוורת, אשר שומר את הקרום נחמד ושטוח משאיר שפע של מקום למילוי.
הסר את השעועית ואת הקלף ומבשל את הקרום עד שהוא יפה וזהוב חום, עוד 16 דקות.
מחממים את ג ' לי דומדמניות שחור 1 כף מים בסיר כדי להמיס אותו.
יוצקים את מילוי האוכמניות בטארט ומתפרשים לקצוות. תלולית האוכמניות הטריות הנותרות מעל.
מברישים את החלק העליון עם זיגוג ג ' לי. קח את השקדים הקלויים הנותרים ומפזרים אותם מסביב לקצוות.
הסר את תחתית טארט, לחתוך ולהגיש.