עוגת אומברה בייקוול של Edd קימבר היא lacto אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 921 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, תדביקי צבעי מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת Ombre מנדרינה, עוגת אומברה סגולה, ו עוגת אומברה ורודה.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז 3 x 20 ס " מ פחי עוגה עגולים וקו את הבסיסים עם קלף אפייה, משומן הקלף, מדי.
3
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה ומלח כפית, ואז מניחים בצד.
מחלקים את התערובת שווה בין קופסאות מוכן, מתיישר בעדינות.
9
אופים במשך 25-30 דקות, או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע קלות. אפשר את העוגות להתקרר בקופסאות במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. הספוג הוא עדין למדי, אז לטפל כאשר עובדים עם העוגה מקורר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
עבור הציפוי, לנצח את החמאה במשך כ 3 דקות עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
11
מוסיף את הסוכר הדובדבן, קצת בכל פעם, עד בשילוב מלא. מקציפים את הציפוי עד קליל וחלק, ואז מוסיפים את גבינת השמנת וחצי הריבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
רול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ריבה
12
מערבבים עד רק להחליק לא overmix כפי שהוא יקבל רזה יותר אתה מערבבים.
13
שים את העוגה הראשונה על צלחת הגשה ולהפיץ שכבה של ציפוי מעל. ואז מורחים חצי הריבה הנותרים באופן שווה על הזיגוג. חזור עם העוגה השנייה ולבסוף למקם את העוגה השלישית על גבי. לכסות את החלק החיצוני של העוגה כולה עם שכבה דקה של ציפוי באמצעות סכין צבעים, ולשים אותו במקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי לקישוט.
הוסף על כפית של צבע להדביק אדום על אחת הקערות ועל 1 כפית צביעה לקערה אחרת, עוזב את הקערה השלישית כפי שהוא. אתה רוצה לקבל שלוש קערות של ציפוי עם צבעים שונים בבירור.
כדי לקשט את העוגות, לשים כל ציפוי לתוך שקית צנרת מצויד קצה צנרת עגול קטן. צינור 6 נקודות של ציפוי את העוגה, 2 מכל צבע, עם הכהה ביותר בבסיס העוגה. השתמש כפית או סכין לוח קטן כדי למרוח את הציפוי ימינה. חזור על תהליך הצנרת, הזזת הנקודות עד אחד כך שאתה צינור סביב העוגה הצבע יסיים בסיבוב. עבור הדף, צינור 2 טבעות של הנקודות הוורודות הכהות בחוץ, להפיץ את הזיגוג באותו אופן, ואחריו 2 טבעות של נקודות ורודות בינוניות, ולסיים עם זיגוג בהיר יותר באמצע. יהיה לשמור עד 3 ימים, צונן.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.