קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

עוגת אננס

עוגת אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה - סוג רגיל, אננס, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: 2 מרכיב עוגת אננס (עם רוטב אננס), חזיר Pickin ' עוגה(עוגת תפוז מנדרין עם ציפוי קצפת אננס), ו עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי 13×9 מחבת עוגת מתכת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לנקז אננס כתוש ומיץ שמור. אתה צריך לקבל על 2/3 כוס מיץ שבו אתה יכול להשתמש בעוגה (כמפורט להלן) או לשתות.הכינו עוגה לפי הוראות התיבה או השתמשו במתכון השריטה האהוב עליכם לעוגה צהובה או עוגת אננס. סבתא שלי השתמשה בקופסת עוגה צהובה, אבל במקום להשתמש במים לפי ההוראות, היא השתמשה בחצי מיץ אננס / חצי מים במקום בכל המים.הגדר סיר גדול (3 ליטר) מעל חום בינוני ולהוסיף חמאה. כאשר החמאה היא על חצי נמס, להוסיף חלב התאדה וסוכר. המשך לבשל מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד חמאה נמסה לחלוטין תערובת חם רק מתחיל להתבשל סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
צנצנות כל אחת) ריבת תותצנצנות כל אחת) ריבת תות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים חלמוני ביצה וממשיכים לבשל מעל בינוני, מטאטא כל הזמן, עד תערובת רותחים ומתעבה. לבשל ולהקציף קצת יותר מדקה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת מגניב במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים תמצית וניל ואננס סחוט. השאירו תערובת אננס בטמפרטורת החדר (עדיין במחבת) בעוד העוגה ממשיכה לאפות ומקרר.כאשר העוגה מגניבה, יוצקים תערובת אננס בטמפרטורת החדר על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים במקרר וצינה עד סטים ציפוי אננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)