עוגת אספרסו עם חמוציות ופקאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אספרסו קילו עם חמוציות פקאן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 615 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת סוכר, קפה נמס, קמח לכל מטרה unbleached, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו שוקולד-אספרסו כמהין עוגה קילו, סוכר חום ועוגת שוקולד צ'יפס עם מייפל-אספרסו זיגוג, ו סוכר חום ועוגת שוקולד צ'יפס עם מייפל-אספרסו זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9 x 5 x 3 אינץ מחבת כיכר מתכת. מחבת אבק עם קמח, הקשה על עודף.
לטאטא קמח, קורנפלור, קינמון, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח בקערה בינונית.
להקציף ביצים ווניל בקערה קטנה כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, סוכר, סוכר חום, ו 1 כף אבקת אספרסו בקערה גדולה עד רכות, 2 עד 3 דקות. עם ריצת מערבל, בהדרגה להוסיף תערובת ביצה.
להוסיף תערובת קמח 2 תוספות, מכה על מהירות נמוכה רק כדי להתמזג לאחר כל תוספת. הכה הבלילה 30 שניות במהירות בינונית.
להוסיף 3/4 כוס פקאן ו 3/4 כוס חמוציות; לנצח רק כדי לשלב באופן שווה.
אופים עוגה עד העליון הוא זהב קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 10 דקות. מגניב במחבת על המדף 5 דקות. הפוך עוגה; להסיר מחבת. הפוך את העוגה למעלה; מגניב על מתלה.
מערבבים אבקת סוכר, חלב, ו 2 כפיות אבקת אספרסו בקערה בינונית.
מורחים זיגוג על גבי עוגה, המאפשר כמה לטפטף למטה הצדדים.
מפזרים 1/4 אגוזים כוס ו 1/4 חמוציות כוס מעל.
בואו לעמוד עד זיגוג קובע, כ -20 דקות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.