עוגת אפרסק כפרית
טארט אפרסק כפרי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, אפרסקים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אפרסק כפרית, אפרסק כפרי ועוגת זנגביל, ו עוגת אפרסק-אוכמניות כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 425 F. בקערה גדולה, לשלב את הקמח, זנגביל, אגוז מוסקט, ו 3/4 כוס הסוכר.
תוסיף את האפרסקים ותזרוק. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל 12 אינץ'.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום. מסדרים את האפרסקים במרכז הבצק. מקפלים את הקצה החיצוני של הבצק על האפרסקים, ומאפשרים לו ליפול לתוך קפלים, משאירים את מרכז הטארט חשוף. מברשת קלה את הבצק עם מים ומפזרים את הסוכר שנותר.
אופים עד הזהב, 15 עד 20 דקות. להפחית את התנור ל 350 F ואופים עד הבועה המיצים להתעבות, על 30 דקות יותר.
בואו להתקרר לפחות 20 דקות לפני חיתוך.