עוגת אפרסק קרמל דבש
צריך קינוח צמחוני? עוגת אפרסק קרמל דבש יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סוכר, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת דבש עם דבש פקאן קרמל, ו רוטב קרמל אפרסק.
הוראות
חותכים X ב התחתון של כל אפרסק, ואז אפרסקים blanch בקבוצות במים רותחים 15 שניות.
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. מקלפים אפרסקים וחותכים לפלחים בעובי 1 אינץ'.
לזרוק אפרסקים היטב עם קורנפלור, קמח, מיץ לימון, קינמון, ומלח בקערה גדולה.
שים גיליון אפייה גדול מרופד בנייר כסף בשליש התחתון של תנור מחממים לתנור ל 218°.
להביא 1/2 כוס סוכר, דבש, ומים לרתיחה ב 1 1/2-ל 2-ליטר סיר כבד על חום בינוני-גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מצד פאן עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים בלי ערבוב, מחבת מתערבלת מדי פעם כך צבעי קרמל באופן שווה, עד ענבר כהה, על 5 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף חמאה, מחבת מתערבלת עד החמאה נמסה.
יוצקים מעל פירות וזורקים (קרמל עשוי להקשיח מעט אבל יימס בתנור).
מרדדים חתיכת 1 של בצק (לשמור על שנותר חתיכת מקורר) לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקורנת קלות עם מערוך מקורנן קלות. מתאים לצלחת פאי 9 אינץ'. לקצץ בצק עודף, משאיר 1/2 אינץ ' אוברנג. קליפת צ ' יל תוך גלגול החוצה בצק שנותר.
מגלגלים את חתיכת הבצק שנותרה לתוך סיבוב של 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות.
להעביר מילוי למעטפת העוגה, mounding זה. מכסים את העוגה עם מאפה עגול. לקצץ עם מזמרה מטבח, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. לחץ על הקצוות יחד, ואז crimp דקורטיבי.
מברשת למעלה בכל רחבי עם קצת חלב, ואז מפזרים עם הנותרים כף סוכר.
חותכים 3 פתחי קיטור בקרום העליון עם סכין קיצוץ.
אופים עוגה על תבנית אפייה חמה 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191°. ממשיכים לאפות עד הקרום הוא זהוב-חום ומילוי מבעבע, כ 50 דקות יותר. עוגה מגניבה לטמפרטורת החדר, 3 עד 4 שעות.