לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת בונדט תפוחים עם אבק סוכר. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-7 גרם שומן. תמורת 66 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 10 אנשים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 יאמרו שהוא פגע במקום. אם יש לכם קינמון טחון, אבקת אפייה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 32%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קינמון תפוחים עם סוכר חום עם ציפוי קרמל, עוגת פסיפלורה מאובקת בסוכר ועוגת בונדט סוכר שרוף.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עד 5 עגבניות
2
משמנים ומקמחים תבנית צינור 10 אינץ' או תבנית עוגת צרור. בקערה קטנה מערבבים יחד 2 כפות. סוכר וקינמון, ומפזרים תחתית ודפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)
שוש שחור שרשרת נעליים, באורך של כ-2 סנטימטרים
32 מרשמלו גדולים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
עוגת בונדט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.