עוגת בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים וקוקוס
המתכון פאי בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים וקוקוס מוכן בערך 5 שעות ו -20 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות וקנו קצפת, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פירה בטטה עם פקאנים מסוכרים, תבשיל בטטה עם רום ופקאנים מסוכרים, ו תבשיל בטטה עם רום ופקאנים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: דופק את הקמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה בקערה של מעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים חצי מהחמאה והדופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס משובח.
מוסיפים את החמאה הנותרת וממשיכים לפעום עד שאין חתיכות גדולות יותר מאפונה.
הוסף 2 כפות של מי קרח ודופק עד בשילוב.
הוסף רק מספיק של הנותרים 1 עד 2 כפות מי קרח, קצת בכל פעם, ואת הדופק עד הבצק פשוט מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר סחוט. להפוך את הבצק החוצה על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף, לאסוף לתוך דיסק לעטוף היטב. מקררים עד חברה, לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל 11 אינץ 'ולהתאים אותו לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפיא את הקצוות ומקרר את הבצק עד צונן, כ -20 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של הקרום כמה פעמים עם הקוצים של מזלג. להתאים חתיכת נייר אלומיניום על הקרום ולמלא את נייר הכסף עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הקצוות של הקרום הם זהובים, 20 עד 25 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות, להחזיר את הקרום לתנור ולהמשיך לאפות עד החלק התחתון של הקרום הוא זהב קל כבר לא מבריק, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב לגמרי.
למילוי: בעוד הקרום מתקרר, להשתמש במזלג כדי לדקור את הבטטות בכל רחבי.
מניחים אותם על תבנית אפייה מעוטרת וצולים עם התנור עדיין ב 350 מעלות F עד רך מאוד, 45 דקות עד 1 שעה. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף מחית עד חלקה מאוד; אתה צריך בערך 2 כוסות.
מעבירים את המחית לקערה בינונית ומוסיפים את הקרם, סוכר חום, וניל, allspice, זנגביל, מלח וביצים.
להקציף רק עד חלקה. בעדינות הקש על החלק התחתון של הקערה כמה פעמים כדי לשחרר כל בועות אוויר.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום המקורר ואופים עד שמרכז העוגה מוגדר ולא מבריק עוד, 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות; אם הקצוות של הקרום חום מהר מדי, לכסות אותם באופן רופף עם נייר.
להעביר את העוגה למתלה תיל להתקרר.
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני עד מומסת. מערבבים את הסוכר החום, וניל ומלח, ערבוב עד התערובת מתחילה בועה. מערבבים בפקאנים ומבשלים עד האגוזים קלויים וספגו את רוב תערובת הסוכר החמאה, 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בעדינות את הקוקוס. כף על העוגה ולחץ בעדינות לדבוק המילוי.
בואו לעמוד לפחות 20 דקות כדי להתקרר.
מגישים את העוגה עם קצפת אם תרצה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט Willi Schaefer Graacher Domprobst ריזלינג ספטלזה מספר 5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5