עוגת בננה אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי בננה אני. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 344 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בננות, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -42 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
בסיר, לשלב את הסוכר, קמח, ומלח.
מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב בעדינות. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא מבעבעת. המשך לערבב ולבשל במשך כ 2 דקות נוספות, ולאחר מכן להסיר מן המבער.
מערבבים כמות קטנה של התערובת החמה לתוך חלמונים ביצה מוכה, ומיד להוסיף תערובת חלמון ביצה לשאר התערובת החמה. לבשל במשך 2 דקות נוספות; זכור להמשיך לערבב.
הסר את התערובת מהתנור, ולהוסיף חמאה ווניל. מערבבים עד שכל הדבר יש עקביות חלקה.
פורסים בננות לתוך קונכיה אפויה מקוררת. למעלה עם תערובת פודינג.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 עד 15 דקות. תרגע לשעה.