עוגת בצל אולטימטיבית
משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת הבצל האולטימטיבית, המהפך האולטימטיבי: טארט בצל, ו עוגת הלימון האולטימטיבית.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות ולהשתמש כדי קו בדיל flan מחורץ עמוק 23cm. קו עם נייר אפייה ומלא שעועית אפייה.
אופים עיוור במשך 15 דקות.
מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה, ואז מטגנים בעדינות את הבצלים, מכוסים, במשך כ -30 דקות עד שהתרככו לחלוטין, אבל עדיין חיוורים בצבע.
מקציפים את הביצים והשמנת יחד בקערה, ואז מוסיפים את הגבינה וכמה תיבול. מערבבים את הבצל, ואז כפית את התערובת לתוך מקרה פלאן.
אופים במשך 25-30 דקות עד סט קל השחמה.