קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת בראוני תות מוס טורט

עוגת בראוני תות מוס טורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת מוס תות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 3 מעריצים. זה עובד היטב כמו קינוח זול מאוד עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם תערובת בראוני פאדג', שבבי שוקולד למחצה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בראוני תות מוס טורט, טורט שוקולד בראוני עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, ו עוגת בראוני מוס תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 350°f. גריז תחתון רק של מחבת springform 10 אינץ ' עם התקצרות. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי הבסיס 50 משיכות עם כף.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
תנורתנור
2
מורחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים 35 עד 40 דקות. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, בסיר בינוני, מניחים 2 כפות מים; מפזרים ג ' לטין על מים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת או בלנדר, מניחים תותים. כיסוי; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מוסיפים לג ' לטין מרוכך; מערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. כיסוי; להכניס למקרר עד תערובת מעובה מעט, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
7
בקערה גדולה, לנצח את הקצפת ואת אבקת סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בתערובת תות. כפית על בסיס בראוני מקורר. להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות. ממש לפני ההגשה, מקשטים טורט עם תלתלי שוקולד, סטרברי, ועלי נענע. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
מנטהמנטה
תותיםתותים
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה