קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גבינה אפרסקית צלויה בורבון

עוגת גבינה אפרסקית צלויה בורבון
אם יש לכם קמח, גבינת שמנת, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת גבינה עם בורבון אפרסק, קוקטייל בורבון אפרסק צלוי {קוקטייל יום שישי}, ו אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור אפרסקים קלויים בורבון: להתאים מדפים תנור כדי העליון באמצע התחתון באמצע עמדות תנור לחמם עד 450 ° F. קו 2 גליונות אפייה עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
פרוס אפרסקים 4 לפרוסות עבות 3/4 אינץ'. מסדרים שכבה אחת על גיליון אפייה מוכן 1.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
חותכים אפרסקים 4 הנותרים לחתיכות 1/4 אינץ'. מסדרים בשכבה אחת על תבנית אפייה שנייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
להקציף יחד חמאה מומסת, ויסקי, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
טפטוף חצי תערובת בורבון על אפרסקים חתוכים וחציתם על אפרסקים חתוכים.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
6
מפזרים 2 כפות סוכר על אפרסקים פרוסים הנותרים 2 כפות על אפרסקים חתוכים. לזרוק אפרסקים מעיל לארגן מחדש בשכבה אחת. צלי עד אפרסקים רכים ונוזל הוא מתקתק,על 15 דקות, לסירוגין תנוחות אפייה' באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
עבור הקרום: להקטין את טמפרטורת התנור ל 177° ולהתאים מתלה תנור למצב בינוני. קו חיצוני של מחבת springform עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מערבבים פירורי קרקר, פקאנים, חמאה מומסת, סוכר חום, ומלח בקערה בינונית, תוך ערבוב עד פירורים רוויים היטב עם חמאה. לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת, עוזב על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים קרום עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
למילוי עוגת הגבינה: הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F. בקערה גדולה, נקייה ויבשה, הקצפת חלבונים וזרעי שעועית וניל במהירות בינונית עד לפסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם באמצעות קערת המיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד קערה ולמחוק את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה מילויעוגת גבינה מילוי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מקציפים גבינת שמנת, חלמונים ביצה, וקמח במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
14
מוסיפים שמנת וממשיכים להכות עד שמנת חלקה, כ 2 דקות יותר, גירוד למטה הצדדים התחתון של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. מערבבים באפרסקים חתוכים לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן, בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך קרום מקורר ואופים עד עוגת גבינה מוגדר אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, 75 עד 90 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת גבינה לשבת בתנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
להעביר עוגת גבינה למתלה קירור מגניב במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
17
להעביר למקרר מגניב עד צונן לחלוטין ולהגדיר, לפחות 3 שעות.
18
הסר מעובש springfrom ולהגדיר על צלחת הגשה. למעלה עם אפרסקים חתוכים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים