בקערה בינונית, באמצעות כף עץ, לשלב פירורי קרקר, 1/4 כוס סוכר, וחמאה מומסת. לחץ על התערובת בחוזקה על התחתונה, ו 1 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
(65 עוגיות)
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
אופים במשך 8 דקות עד פירורים להיות מעט זהוב בצבע. באמצעות מיקסר חשמלי, בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת וסוכר להתמזג עד רכות. הכה בביצים, 1 בכל פעם ולהמשיך להכות עד התערובת הופכת אור, על 3 דקות. מערבבים שוקולד מומס באמצעות מרית גומי. בזהירות לשפוך הבלילה לתוך קרום מוכן ואופים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
בואו מגניב לחלוטין על מתלה חוט. צ ' יל במשך 8 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
4
חותכים את עוגת הגבינה לחתיכות אחידות כ 3 על ידי 1 אינץ ' בגודל. תעשה את זה 30 פעמים.
5
עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק
1
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק ל-365 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2
להקציף 1 ביצה עם 1 כוס חלב כדי להפוך ביצה לשטוף. באמצעות מברשת מאפה, להרטיב קלות כל עטיפת גליל האביב עם לשטוף את הביצה. כתם את עודף ביצה לשטוף עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים כל פיסת עוגת גבינה באמצע עטיפה ומפזרים שוקולד קצוץ. מקפלים העליון של עטיפה למטה על עוגת הגבינה, ושני הצדדים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
מגלגלים כל פיסת עוגת גבינה לכיוונכם עד שהיא מגולגלת לחלוטין ומוודאים שהגליל ארוז היטב עם הקצוות חתומים.
מניחים אבקת סוכר בקערה בינונית. בעדינות במקום לחמניות לתוך השמן ומבשלים עד חום זהוב, במשך כ 2 דקות. באמצעות מלקחיים או עכביש, להסיר את לחמניות זהובות חום מן השמן ומניחים כל גליל בקערה של אבקת סוכר מעיל היטב.