בקערה בינונית, באמצעות כף עץ, לשלב פירורי קרקר, 1/4 כוס סוכר, וחמאה מומסת. לחץ על התערובת בחוזקה על התחתונה, ו 1 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
אופים במשך 8 דקות עד פירורים להיות מעט זהוב בצבע. באמצעות מיקסר חשמלי, בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת וסוכר להתמזג עד רכות. הכה בביצים, 1 בכל פעם ולהמשיך להכות עד התערובת הופכת אור, על 3 דקות. מערבבים שוקולד מומס באמצעות מרית גומי. בזהירות לשפוך הבלילה לתוך קרום מוכן ואופים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צ'דר דל שומן
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בואו מגניב לחלוטין על מתלה חוט. צ ' יל במשך 8 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
4
חותכים את עוגת הגבינה לחתיכות אחידות כ 3 על ידי 1 אינץ ' בגודל. תעשה את זה 30 פעמים.
5
עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק
1
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק ל-365 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2
להקציף 1 ביצה עם 1 כוס חלב כדי להפוך ביצה לשטוף. באמצעות מברשת מאפה, להרטיב קלות כל עטיפת גליל האביב עם לשטוף את הביצה. כתם את עודף ביצה לשטוף עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים כל פיסת עוגת גבינה באמצע עטיפה ומפזרים שוקולד קצוץ. מקפלים העליון של עטיפה למטה על עוגת הגבינה, ושני הצדדים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
4
מגלגלים כל פיסת עוגת גבינה לכיוונכם עד שהיא מגולגלת לחלוטין ומוודאים שהגליל ארוז היטב עם הקצוות חתומים.
מניחים אבקת סוכר בקערה בינונית. בעדינות במקום לחמניות לתוך השמן ומבשלים עד חום זהוב, במשך כ 2 דקות. באמצעות מלקחיים או עכביש, להסיר את לחמניות זהובות חום מן השמן ומניחים כל גליל בקערה של אבקת סוכר מעיל היטב.