עוגת גבינה מעורבת ברי דורש על 13 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 15 מנות . מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. 305 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הסוכר, ביצים, ריבה כגון דומדמניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 32%. נסו עוגת גבינה מעורבת ברי, עוגת גבינה מעורבת ברי, ו מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם (מתכונים דומים).
הוראות
1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat the oven to 350 degrees F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
To make the crust, combine the graham crackers, sugar, and melted butter until moistened.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
Pour into a 9-inch springform pan. With your hands, press the crumbs into the bottom of the pan and about 1-inch up the sides.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
Bake for 8 minutes. Cool to room temperature.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
Raise the oven temperature to 450 degrees F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
To make the filling, cream the cream cheese and sugar in the bowl of an electric mixer fitted with a paddle attachment on medium-high speed until light and fluffy, about 5 minutes. Reduce the speed of the mixer to medium and add the eggs and egg yolks, 2 at a time, mixing well. Scrape down the bowl and beater, as necessary. With the mixer on low, add the sour cream, lemon zest, and vanilla.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
Mix thoroughly and pour into the cooled crust.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
Bake for 15 minutes. Turn the oven temperature down to 225 degrees and bake for another 1 hour and 15 minutes. Turn the oven off and open the door wide. The cake will not be completely set in the center. Allow the cake to sit in the oven with the door open for 30 minutes. Take the cake out of the oven and allow it to sit at room temperature for another 2 to 3 hours, until completely cooled. Wrap and refrigerate overnight.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
Remove the cake from the springform pan by carefully running a hot knife around the outside of the cake. Leave the cake on the bottom of the springform pan for serving.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחד
11
To make the topping, melt the jelly in a small pan over low heat. In a bowl, toss berries and the warm jelly gently until well mixed. Arrange the berries on top of the cake. Refrigerate until ready to serve.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה