עוגת גבינה ניו-יורקית
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שמנת כבדה, חלמונים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מחבת צלייה חצי מלא מים חמים על המתלה התחתון של התנור. מחממים ל 475 מעלות F. גריז 9 אינץ 'עגול או 10 אינץ' עגול מחבת springform. 'השתמשתי ב-9 אינץ.
מערבבים את כל מרכיבי הקרום ולחץ לתוך המחבת, הולך על סנטימטר אחד עד sides.In קערה גדולה ערבוב או קערה של מערבל לעמוד, לנצח את גבינת שמנת, סוכר, גרידת לימון וניל על מהירות נמוכה עד מעורב היטב. לאט מוסיפים את הביצים והחלמונים, נזהרים לא להכות אוויר נוסף לתוך הבלילה. עם המיקסר עדיין נמוך, הכה בקמח ושמנת.
יוצקים לתוך המחבת מוכן לגרור מרית דרך הבלילה כדי להסיר בועות אוויר.
בואו לעמוד במשך כ -10 דקות ולגרור את המרית שוב.
שים את עוגת הגבינה בתנור 246° חם ומהביל ולהניח גיליון של רדיד מעל.
אופים בדיוק 10 דקות, ואז בלי לפתוח את הדלת, להפחית את החום 93° ואופים במשך שעה נוספת. בלי לפתוח את הדלת, לכבות את החום ולתת עוגת גבינה לשבת בתנור חם במשך שעה נוספת.
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין, ואז לכסות את הדף עם רדיד וצינה בן לילה.