קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה ניו-יורקית

עוגת גבינה ניו-יורקית
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שמנת כבדה, חלמונים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מחבת צלייה חצי מלא מים חמים על המתלה התחתון של התנור. מחממים ל 475 מעלות F. גריז 9 אינץ 'עגול או 10 אינץ' עגול מחבת springform. 'השתמשתי ב-9 אינץ.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את כל מרכיבי הקרום ולחץ לתוך המחבת, הולך על סנטימטר אחד עד sides.In קערה גדולה ערבוב או קערה של מערבל לעמוד, לנצח את גבינת שמנת, סוכר, גרידת לימון וניל על מהירות נמוכה עד מעורב היטב. לאט מוסיפים את הביצים והחלמונים, נזהרים לא להכות אוויר נוסף לתוך הבלילה. עם המיקסר עדיין נמוך, הכה בקמח ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים לתוך המחבת מוכן לגרור מרית דרך הבלילה כדי להסיר בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בואו לעמוד במשך כ -10 דקות ולגרור את המרית שוב.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
שים את עוגת הגבינה בתנור 246° חם ומהביל ולהניח גיליון של רדיד מעל.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים בדיוק 10 דקות, ואז בלי לפתוח את הדלת, להפחית את החום 93° ואופים במשך שעה נוספת. בלי לפתוח את הדלת, לכבות את החום ולתת עוגת גבינה לשבת בתנור חם במשך שעה נוספת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין, ואז לכסות את הדף עם רדיד וצינה בן לילה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®