עוגת גבינה עם אוריאו
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 47 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה של מפעל עוגות הגבינה, עוגת גבינה במפעל עוגת גבינה, ו עוגת גבינה עם אוריאו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F.In מעבד מזון או שקית ניילון אטומה, דק למחוץ על 24 של אוריאו לעשות 2 כוסות של פירורים.
מערבבים את הפירורים עם חמאה מומסת ולחץ בחוזקה לתוך מחבת springform עגול 9 אינץ'. הגדר את המחבת על תבנית אפייה מעוטרת (זה יתפוס כל גריז) ואופים במשך 10 דקות.
תן cool.In הקערה של מערבל לעמוד או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל כף יד, לנצח את גבינת שמנת עד שמנת. הכה בסוכר, גירוד צדדים עד חלקה. באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של המיקסר, בהדרגה להוסיף את חלמונים, גירוד הצדדים של קערה עד מעורב. במהירות נמוכה, לנצח את הקרם וניל.
מוסיפים את הקמח ומערבבים נמוך עד מעורב, ואז מוסיפים את vanilla.In קערה נפרדת באמצעות מערבל כף יד, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את תוספת 1/4 כוס סוכר. מקפלים את תערובת ביצה לבן לתערובת עוגת הגבינה.לשבור אוריאו הנותרים לחתיכות קטנות לקפל לתוך הבלילה.לגרד את הבלילה למחבת ולהתפשט לקצוות.
אופים ב 300 מעלות F. במשך 1 שעה ו 15 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב 2 שעות בטמפרטורת החדר, ואז צמרמורת לילה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות אוריאו עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "