עוגת גבינה עם בטטה
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם סוכר מגורען, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גבינה עם בטטה, עוגת גבינה עם בטטה, ו עוגת גבינה עם בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, מערבבים 1 כוס קמח, 1/2 כוס חמאה, 1/4 כוס סוכר, 1/2 כפית קינמון וחלמון הביצה עד שהתערובת יוצרת כדור. לטפוח על שני שלישים מהבצק בתחתית רק של מחבת springform 10 אינץ '(עם בצד הוסר) כדי להפוך את הקרום התחתון 1/8 אינץ ' עבה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקרום רק מתחיל חום סביב קצה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 149°. לצרף את הצד למחבת. פאט נותר בצק על 1 אינץ ' עד בתוך פאן.
בקערה בינונית, לנצח בטטות, 1 חמאת כף, 1 כפית קינמון, אגוז מוסקט ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב; להפריש. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת 1 כוס סוכר במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה. הכה בתערובת בטטה על מהירות נמוכה על 1 דקה או עד מעורבב. הכה בביצים, אחד בכל פעם. הבלילה כפית לתוך קרום במחבת.
מניחים מחבת springform במחבת גדולה יותר על מתלה תנור.
יוצקים מים חמים מאוד למחבת גדולה לשליש מהגובה של מחבת springform.
אופים עוגת גבינה על 1 שעה 30 דקות, הוספת מים חמים מאוד למחבת גדולה לפי הצורך, עד למרכז מוגדר.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים קמח, סוכר חום, חמאה וקינמון עד מתפורר. מערבבים בפקאנים. הניחו ציפוי פירורים בצד.
מפזרים ציפוי על עוגת גבינה.
אופים כ 30 דקות יותר או עד ציפוי מוגדר.
הסר מן המחבת של מים. עוגת גבינה מגניבה בעוד 30 דקות. שחרר צד מהמחבת; הסר. קירור חשף 3 עד 4 שעות או עד צונן. חנות מכוסה במקרר.