קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גבינה עם דלעת

עוגת גבינה עם דלעת
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3460 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, allspice הקרקע, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper.

הוראות

1
1 פקאן דופק, קמח, סוכר, ופירורים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה וחלמון ביצה. דופק עד התערובת היא הומוגנית. לחץ לתחתית 9 " מחבת springform ואופים במשך 10 דקות ב 191°.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר מהתנור ולתת מגניב. 2
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מסננים או מסננים כל נוזל מ purée דלעת. קח purée דלעת ולמקם על כמה שכבות של מגבות נייר. מכסים עם כמה שכבות של מגבות נייר ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט בעדינות כמה שיותר נוזל כפי שאתה יכול מן פירה. לא כי אתה כנראה לעבור הרבה מגבות נייר (יכול להשתמש מגבות תה מדי). שתי פחיות 15 גרם של דלעת puréed צריך להניב קצת יותר מ 2 כוסות של פירה, עם עודף לחות הוסרה. אתה רוצה בדיוק 2 כוסות של פירה.3
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
לטאטא יחד את הקמח, קינמון, זנגביל טחון, אגוז מוסקט מגורד, ו allspice בקערה בינונית. עם כף עץ (אין צורך במיקסר עבור צעד זה), לערבב את המלח, פירה דלעת, וניל, בורבון. הכה בביצים.4 בקערה גדולה, (עוזר להשתמש במיקסר עבור שלב זה) לשלב את גבינת שמנת והסוכר החום עד מוקרם באופן מלא וחלק (אין גושים). בהדרגה להוסיף את תערובת הדלעת עד משולב לחלוטין. להביא קומקום של מים לרתיחה.5
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים מחבת springform אפוי קרום באמצע שתי שכבות של יריעות גדולות של רדיד אלומיניום (כדי לעזור למנוע לחות אמבט מים דולף למחבת). מקפלים את רדיד אלומיניום את הצדדים של המחבת לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
מניחים את המחבת עטופה אלומיניום במחבת צלייה גדולה (גדולה מספיק כך שיש מקום בכל הצדדים).
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
יוצקים את תערובת גבינת שמנת דלעת למחבת springform. 6
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
9
מניחים את מחבת הקלייה המכילה את מחבת springform בתנור 163° על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
יוצקים מים רותחים לתוך המחבת כך שהוא מגיע באמצע הצד של מחבת springform. מבשלים 1 1/2 שעות. כבו את חום התנור והניחו את דלת התנור פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
בואו עוגת הגבינה לשבת בתנור, קירור במשך שעה נוספת. ואז להסיר מהתנור ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר התקרר, צמרמורת במשך כמה שעות במקרר, רצוי בין לילה. 7 כאשר מוכן לשרת, בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת springform. כדי לעשות זאת היטב, אני ממליץ על טיפ של דורי גרינספן בספרה אפייה: מהבית שלי לשלך. כדי לעזור להבטיח כי העוגה לא מקל על הצד הקפיץ כמו שאתה לפתוח אותו, תחילה להפעיל סכין קהה סביב העוגה ולאחר מכן לחמם את הצדדים של המחבת עם מייבש שיער. ואז בזהירות לפתוח את springform ולהרים את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מגישים עוגת גבינה עם רוטב קרמל, אגוזי פקאן מסוכרים, וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכריםפקאנים מסוכרים
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)