קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם סופלה לימון עם ציפוי אוכמניות

עוגת גבינה עם סופלה לימון עם ציפוי אוכמניות
עוגת גבינה עם סופלה לימון עם ציפוי אוכמניות דורש כ 6 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות לימון אוכמניות עם ציפוי עוגת גבינה, עוגת הגבינה הטובה ביותר עם ציפוי אוכמניות, ו עוגת גבינה עם ציפוי אוכמניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 9 אינץ ' מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים 18 אינץ ' מרובע של רדיד אלומיניום, לעטוף סביב החלק החיצוני של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כדי להפוך את הקרום, מערבבים את פירורי קרקר גרהם וסוכר חום יחד בקערה. מערבבים את החמאה המומסת עד מעורבב היטב. לחץ על התערובת באופן שווה לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מחבת מהתנור וקריר על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כדי להפוך את המילוי, מניחים את גבינת שמנת בקערת ערבוב; לנצח עד שמנת, על 2 דקות. המשך להכות תוך הוספת סוכר 1 כוס בהדרגה. לנצח עד סוכר הוא מעורבב ביסודיות. מקציפים את החלמונים, אחד בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
7
מערבבים את גרידת לימון, מיץ לימון, וניל, ושמנת חמוצה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
8
לנצח את החלבונים ביצה בקערה נקייה עד פסגות רכות טופס. המשך להכות תוך הוספת סוכר 1/3 כוס בהדרגה בזרם איטי, עד פסגות נוקשות טופס. אל תפרזי. בעדינות לקפל 1/3 של מרנג לתערובת גבינת שמנת. חזור פעמיים נוספות עם נשאר מרנג, ערבוב בזהירות כדי לא לרוקן את החלבונים ביצה, עד לא נותרו פסים מרנג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את המילוי למחבת מוכנה, ומניחים בתבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
יוצקים מים חמים (לא רותחים) לתוך תבנית האפייה עד 1 אינץ ' על הצדדים של מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא כמעט להגדיר, 50-55 דקות. כבה את החום, prop דלת התנור פתוחה כ 2 אינץ', ולאפשר עוגה לנוח בתנור עד שנקבע לחלוטין, על 1 שעה יותר. מקררים לפחות 4 שעות, או לילה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
כדי להפוך את ציפוי, מקום 1 כוס אוכמניות וסוכר בסיר; לבשל על חום בינוני עד פירות יער מתחילים לשבור, 6-8 דקות. בעוד עדיין חם, מסננים את פירות יער דרך מסננת או בכותנה הניח על קערה, שומר את המיץ. להשליך עיסת ברי. תן למיץ להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מערבבים 2 כוסות אוכמניות ומיץ לימון יחד בקערה גדולה. מערבבים את מיץ אוכמניות מתוח. רגע לפני ההגשה, יוצקים ציפוי אוכמניות מעל עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר מיץ אננס, צונן1 ליטר מיץ אננס, צונן
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שאטו לה Grange קלינט בורדו Superiore. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.