עוגת גבינה עם קרמל ותפוחים
עוגת גבינה עם קרמל היא עוגת גבינה צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו, עוגת גבינה עם תפוח קרמל, ו עוגת גבינה עם תפוח קרמל.
הוראות
לקלף תפוחים, לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים. לזרוק יחד תפוחים 1/3 כוס סוכר חום. ממיסים 1 כף. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; להוסיף תערובת תפוחים, ו מוקפץ 5 עד 6 דקות או עד פריך-מכרז וזהב. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
בינתיים, מחממים תנור ל 35
מערבבים יחד פירורי קרקר קינמון גרהם והבא 2 מרכיבים בקערה בינונית עד מעורבב היטב. לחץ על תערובת בתחתית ו 1 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מתלה חוט, ואת הקרום מגניב לחלוטין לפני מילוי (כ 30 דקות).
מקציפים גבינת שמנת, וניל, ונותר 1 1/3 כוסות סוכר חום במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב וחלק.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן. מסדרים תפוחים על תערובת גבינת שמנת.
אופים ב 350 במשך 55 דקות עד 1 שעה ו 5 דקות או עד שנקבע.
הסר מהתנור, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה כדי לשחרר מן הצדדים של מחבת. (אין להסיר צדדים של מחבת.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ 2 שעות). כיסוי וצינה 8 עד 24 שעות.
מבשלים ג ' לי תפוחים ו 1 כפית. מים בסיר קטן על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד ג ' לי נמס; מברשת על תפוחים על גבי עוגת גבינה.