קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם קרמל מלוח

עוגת גבינה עם קרמל מלוח
זה מובא לך על ידי אמא מסודרת. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם קרמל מלוח, עוגת גבינה עם קרמל מלוח, ו עוגת גבינה עם קרמל מלוח.

הוראות

1
גריז מחבת 9 אינץ ' springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מערבבים אוריאו מרוסק וחמאה מומסת עד שכל הפירורים הם רטובים.. לחץ למטה ולמעלה את הצדדים של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
מניחים במקפיא בזמן שאתה מכין מילוי.
4
תנור חום עד 300° סנפיר הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את גבינת שמנת 1 סוכר חום כוס במהירות בינונית עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כָּתֵףכָּתֵף
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הוסף 3/4 כוס שמנת וסירופ קפה 1/4 כוס; לנצח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סירופ טעםסירופ טעם
6
יוצקים מילוי מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
אופים ב 149° 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר לפחות 2 סנטימטרים מקצה מחבת אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט. כבה את התנור; לפתוח את הדלת 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 6 שעות או overnight.In סיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים 1 1/4 כוסות סוכר חום 2 כפות סירופ קפה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ טעםסירופ טעם
כָּתֵףכָּתֵף
10
חום לרתיחה; לבשל ומערבבים 1 דקה עד הסוכר מתמוסס. מערבבים ב 1/2 כוס שמנת הקצפה; לחזור רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
הסר מהחום. מגניב 20 דקות.
12
מערבבים את השמנת הכבדה והשוקולד בקערת מיקרוגל בגודל בינוני-בטוח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
לחמם אותו במיקרוגל על גבוה במשך שתי דקות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
14
להקציף, ואז למקם אותו בחזרה במיקרוגל לעוד 30 שניות ולהקציף. חזור על זה במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין ואתה יכול לשלב אותו במלואו לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
בואו מגניב על 5-10 דקות (עד שזה עדיין pourable, אבל כבר לא חם)
16
מניחים 1/4 כוס מים קרים במחבת רוטב קטנה, ואז מפזרים 1 כפית של ג ' לטין ללא טעם.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
17
בואו לרכך את הג ' לטין ולספוג את כל המים (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
18
מניחים מחבת על אש נמוכה ומערבבים עד מתמוסס ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
תן לו לקרר את החום בזמן שאתה להשלים את הבא step.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות 1½ כוסות שמנת 2 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס. לאט לאט לשפוך ג ' לטין מומס חם ומערבבים עד פסגות רכות רפורמה. אתה לא תקבל פסגות נוקשות, אבל זה קצפת יהיה מושלם עבור pipping על גבי עוגת גבינה, פשטידות וקינוחים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
הסר עוגת גבינה מהמקרר.
21
יוצקים את רוטב הקרמל המלוח על גבי עוגת הגבינה (השתמש כמה שאתה רוצה, ולאחר מכן לאחסן את השאר לשימוש בעת הגשת עוגת גבינה או ציפוי גלידה). תחזיר למקרר בזמן שאתה מכין את הגנאש. לאחר ganache הוא עשה ומקורר, להסיר את העוגה מהמקרר ויוצקים גנאש על גבי שכבת הקרמל. תחזיר למקרר בזמן שאתה מכין קצפת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גלידהציפוי גלידה
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
22
מניחים קצפת בתיק מאפה מצויד עם קצה 1M, להסיר עוגה מהמקרר צינור קצפת על קצה עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
23
טפטוף העליון של עוגה עם רוטב קרמל ומפזרים מלח ים מתפורר. כיסוי ואחסון במקרר עד מוכן serve.To לשרת, להפעיל מרית מתכת קטנה סביב קצה מחבת springform; להסיר בזהירות את הצד של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
24
חותכים עוגת גבינה לפרוסות. אתה יכול לטפטף פרוסות עם רוטב קרמל יותר אם אתה רוצה. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים