עוגת גבינה עם קרמל מלוח
זה מובא לך על ידי אמא מסודרת. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם קרמל מלוח, עוגת גבינה עם קרמל מלוח, ו עוגת גבינה עם קרמל מלוח.
הוראות
גריז מחבת 9 אינץ ' springform.
מערבבים אוריאו מרוסק וחמאה מומסת עד שכל הפירורים הם רטובים.. לחץ למטה ולמעלה את הצדדים של מחבת springform.
מניחים במקפיא בזמן שאתה מכין מילוי.
תנור חום עד 300° סנפיר הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את גבינת שמנת 1 סוכר חום כוס במהירות בינונית עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב.
הוסף 3/4 כוס שמנת וסירופ קפה 1/4 כוס; לנצח עד מעורבב.
אופים ב 149° 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר לפחות 2 סנטימטרים מקצה מחבת אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט. כבה את התנור; לפתוח את הדלת 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 6 שעות או overnight.In סיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים 1 1/4 כוסות סוכר חום 2 כפות סירופ קפה.
חום לרתיחה; לבשל ומערבבים 1 דקה עד הסוכר מתמוסס. מערבבים ב 1/2 כוס שמנת הקצפה; לחזור רותחים.
הסר מהחום. מגניב 20 דקות.
מערבבים את השמנת הכבדה והשוקולד בקערת מיקרוגל בגודל בינוני-בטוח.
לחמם אותו במיקרוגל על גבוה במשך שתי דקות.
להקציף, ואז למקם אותו בחזרה במיקרוגל לעוד 30 שניות ולהקציף. חזור על זה במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין ואתה יכול לשלב אותו במלואו לתוך השמנת.
בואו מגניב על 5-10 דקות (עד שזה עדיין pourable, אבל כבר לא חם)
מניחים 1/4 כוס מים קרים במחבת רוטב קטנה, ואז מפזרים 1 כפית של ג ' לטין ללא טעם.
בואו לרכך את הג ' לטין ולספוג את כל המים (כ 5 דקות).
מניחים מחבת על אש נמוכה ומערבבים עד מתמוסס ג ' לטין.
תן לו לקרר את החום בזמן שאתה להשלים את הבא step.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות 1½ כוסות שמנת 2 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס. לאט לאט לשפוך ג ' לטין מומס חם ומערבבים עד פסגות רכות רפורמה. אתה לא תקבל פסגות נוקשות, אבל זה קצפת יהיה מושלם עבור pipping על גבי עוגת גבינה, פשטידות וקינוחים אחרים.
יוצקים את רוטב הקרמל המלוח על גבי עוגת הגבינה (השתמש כמה שאתה רוצה, ולאחר מכן לאחסן את השאר לשימוש בעת הגשת עוגת גבינה או ציפוי גלידה). תחזיר למקרר בזמן שאתה מכין את הגנאש. לאחר ganache הוא עשה ומקורר, להסיר את העוגה מהמקרר ויוצקים גנאש על גבי שכבת הקרמל. תחזיר למקרר בזמן שאתה מכין קצפת.
מניחים קצפת בתיק מאפה מצויד עם קצה 1M, להסיר עוגה מהמקרר צינור קצפת על קצה עוגת גבינה.
טפטוף העליון של עוגה עם רוטב קרמל ומפזרים מלח ים מתפורר. כיסוי ואחסון במקרר עד מוכן serve.To לשרת, להפעיל מרית מתכת קטנה סביב קצה מחבת springform; להסיר בזהירות את הצד של מחבת.
חותכים עוגת גבינה לפרוסות. אתה יכול לטפטף פרוסות עם רוטב קרמל יותר אם אתה רוצה. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.