קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם קרמל מלוח

עוגת גבינה עם קרמל מלוח
זה מובא לך על ידי אמא מסודרת. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם קרמל מלוח, עוגת גבינה עם קרמל מלוח, ו עוגת גבינה עם קרמל מלוח.

הוראות

1
גריז מחבת 9 אינץ ' springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מערבבים אוריאו מרוסק וחמאה מומסת עד שכל הפירורים הם רטובים.. לחץ למטה ולמעלה את הצדדים של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
מניחים במקפיא בזמן שאתה מכין מילוי.
4
תנור חום עד 300° סנפיר הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את גבינת שמנת 1 סוכר חום כוס במהירות בינונית עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הוסף 3/4 כוס שמנת וסירופ קפה 1/4 כוס; לנצח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סירופ טעםסירופ טעם
6
יוצקים מילוי מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
אופים ב 149° 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר לפחות 2 סנטימטרים מקצה מחבת אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט. כבה את התנור; לפתוח את הדלת 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 6 שעות או overnight.In סיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים 1 1/4 כוסות סוכר חום 2 כפות סירופ קפה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ טעםסירופ טעם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
10
חום לרתיחה; לבשל ומערבבים 1 דקה עד הסוכר מתמוסס. מערבבים ב 1/2 כוס שמנת הקצפה; לחזור רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
הסר מהחום. מגניב 20 דקות.
12
מערבבים את השמנת הכבדה והשוקולד בקערת מיקרוגל בגודל בינוני-בטוח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
לחמם אותו במיקרוגל על גבוה במשך שתי דקות.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
14
להקציף, ואז למקם אותו בחזרה במיקרוגל לעוד 30 שניות ולהקציף. חזור על זה במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין ואתה יכול לשלב אותו במלואו לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
בואו מגניב על 5-10 דקות (עד שזה עדיין pourable, אבל כבר לא חם)
16
מניחים 1/4 כוס מים קרים במחבת רוטב קטנה, ואז מפזרים 1 כפית של ג ' לטין ללא טעם.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
בואו לרכך את הג ' לטין ולספוג את כל המים (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
18
מניחים מחבת על אש נמוכה ומערבבים עד מתמוסס ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
תן לו לקרר את החום בזמן שאתה להשלים את הבא step.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות 1½ כוסות שמנת 2 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס. לאט לאט לשפוך ג ' לטין מומס חם ומערבבים עד פסגות רכות רפורמה. אתה לא תקבל פסגות נוקשות, אבל זה קצפת יהיה מושלם עבור pipping על גבי עוגת גבינה, פשטידות וקינוחים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
20
הסר עוגת גבינה מהמקרר.
21
יוצקים את רוטב הקרמל המלוח על גבי עוגת הגבינה (השתמש כמה שאתה רוצה, ולאחר מכן לאחסן את השאר לשימוש בעת הגשת עוגת גבינה או ציפוי גלידה). תחזיר למקרר בזמן שאתה מכין את הגנאש. לאחר ganache הוא עשה ומקורר, להסיר את העוגה מהמקרר ויוצקים גנאש על גבי שכבת הקרמל. תחזיר למקרר בזמן שאתה מכין קצפת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גלידהציפוי גלידה
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
22
מניחים קצפת בתיק מאפה מצויד עם קצה 1M, להסיר עוגה מהמקרר צינור קצפת על קצה עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
23
טפטוף העליון של עוגה עם רוטב קרמל ומפזרים מלח ים מתפורר. כיסוי ואחסון במקרר עד מוכן serve.To לשרת, להפעיל מרית מתכת קטנה סביב קצה מחבת springform; להסיר בזהירות את הצד של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
24
חותכים עוגת גבינה לפרוסות. אתה יכול לטפטף פרוסות עם רוטב קרמל יותר אם אתה רוצה. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים